ποιος είναι αυτός;pvk wrote:Χαχαχα...Ακούς και τον κομπλεξικό που έδερνε τη γυναίκα του??
θα μου πει για τον μπάρμπα του που παίρνει ένα δολάριο, αλλά θα μου και για τον παππού του που έπαιρνε δέκα λεπτά του ευρώ και θα μου πει για τον ίδιο που θα παίρνει δέκα δολάρια. και τόσοι κινέζοι ηλίθιοι είναι που άφησαν τους παράδεισους στους οποίους πιστεύεις και πήγαν στον κακό καπιταλισμό;pvk wrote:Ο κινέζος θα σου πει για το ένα δολάριο που παίρνει μεροκάματο ο μπάρμπας του στην Κίνα.
τελικά δεν απάντησες. μια χώρα που σε όλους τους δείκτες οικονομικής ελευθερίας βρίσκεται ανάμεσα σε χώρες της κεντρικής αφρικής με ισλαμικά καθεστώτα είναι νεοφιλελύθερη; η μπάλα στην εξέδρα.
το ήθος και η ευγένεια όλων όσων έχουν γράψει εδώ και έχουν τις δικές σου απόψεις είναι παροιμιώδες. αλλά αυτά είναι αστικές συνήθειες που θα καταργήσουν οι φασιστικές μειοψηφίες που επικαλέστηκες.pvk wrote:Εσύ βγες πρώτα έξω από το σπίτι και μετά μίλα. Τσάο μάγκες (οι άλλοι). Βρείτε τα μεταξύ σας και κοψτε και το σβέρκο σας. Πραγματικά στα παπάρια μου.