ball38 wrote:Εγώ λεω αν ανοιξει ποτε το ΕΜΠ να κανουμε περιφρουρηση να μην μπαινουν οι διοικητικοι μεσα!
μουχαχαχαχα καλο! θα πεσει πολυ γελιο
ball38 wrote:Εγώ λεω αν ανοιξει ποτε το ΕΜΠ να κανουμε περιφρουρηση να μην μπαινουν οι διοικητικοι μεσα!
Ξανακοιτα τι γραφεις,οχι τοσο το περιεχομενο αυτων που γραφεις γιατι απλα δεν υπαρχει αλλα το προσωπο που χρησιμοποιεις.Καταφερατε,μπορειτε,ζηταγατε,εισαστε.Εμεις και οι αλλοι, οι δικοι μας και οι ξενοι,εισαι ακριβως οτι κοροιδευω και οτι εφερε αυτη τη χωρα σ αυτη τη κατασταση.το πασοκ και η νεα δημοκρατια ,οι αριστεροι και οι δεξιοι.κολημενα μυαλα.Κριμα ρε νεα παιδια.jjjohn wrote:Βλέπετε λοιπόν όλοι σας πόσο περίτρανα αποδεικνύεται ότι η θεωρία απέχει πάρα πολύ από την πράξη. Ήσαστε πολύ καλή στη θεωρία και με το πλαίσιο "Ανοιχτή Σχολή" καταφέρατε κουτσά στραβά να πάρετε μία συνέλευση για να μπορείτε να λέτε στο εαυτό σας ότι κατάφερα και έχω "ανοιχτή σχολη". Και τι βλέπουμε μερικές ώρες μετά; Ούτε 10 άτομα από εσας που τόσο πολύ ζητάγατε αυτό το πράγμα δεν μαζεύτηκαν έξω από τις πύλες να διεκδικήσουν αυτό που υποστήριζαν.
Μακάρι από αύριο να τα καταφέρετε!!
Προφανώς αφού εγώ προσωπικά δεν υποστήριζα ανεξάρτητο. 'Αλλοστε αν και κανείς δεν το πρόσεξε και άλλη παράταξη δεν μιλούσε για κατάλυψη στο πλαίσιο της.ratchild wrote:Ξανακοιτα τι γραφεις,οχι τοσο το περιεχομενο αυτων που γραφεις γιατι απλα δεν υπαρχει αλλα το προσωπο που χρησιμοποιεις.Καταφερατε,μπορειτε,ζηταγατε,εισαστε.Εμεις και οι αλλοι, οι δικοι μας και οι ξενοι,εισαι ακριβως οτι κοροιδευω και οτι εφερε αυτη τη χωρα σ αυτη τη κατασταση.το πασοκ και η νεα δημοκρατια ,οι αριστεροι και οι δεξιοι.κολημενα μυαλα.Κριμα ρε νεα παιδια.jjjohn wrote:Βλέπετε λοιπόν όλοι σας πόσο περίτρανα αποδεικνύεται ότι η θεωρία απέχει πάρα πολύ από την πράξη. Ήσαστε πολύ καλή στη θεωρία και με το πλαίσιο "Ανοιχτή Σχολή" καταφέρατε κουτσά στραβά να πάρετε μία συνέλευση για να μπορείτε να λέτε στο εαυτό σας ότι κατάφερα και έχω "ανοιχτή σχολη". Και τι βλέπουμε μερικές ώρες μετά; Ούτε 10 άτομα από εσας που τόσο πολύ ζητάγατε αυτό το πράγμα δεν μαζεύτηκαν έξω από τις πύλες να διεκδικήσουν αυτό που υποστήριζαν.
Κοιτα τι εγραψες, και οταν λεω κοιτα εννοω ξαναδιαβασε το και ΣΚΕΨΟΥ τι εγραψες.jjjohn wrote:Προφανώς αφού εγώ προσωπικά δεν υποστήριζα ανεξάρτητο. 'Αλλοστε αν και κανείς δεν το πρόσεξε και άλλη παράταξη δεν μιλούσε για κατάλυψη στο πλαίσιο της.ratchild wrote:Ξανακοιτα τι γραφεις,οχι τοσο το περιεχομενο αυτων που γραφεις γιατι απλα δεν υπαρχει αλλα το προσωπο που χρησιμοποιεις.Καταφερατε,μπορειτε,ζηταγατε,εισαστε.Εμεις και οι αλλοι, οι δικοι μας και οι ξενοι,εισαι ακριβως οτι κοροιδευω και οτι εφερε αυτη τη χωρα σ αυτη τη κατασταση.το πασοκ και η νεα δημοκρατια ,οι αριστεροι και οι δεξιοι.κολημενα μυαλα.Κριμα ρε νεα παιδια.jjjohn wrote:Βλέπετε λοιπόν όλοι σας πόσο περίτρανα αποδεικνύεται ότι η θεωρία απέχει πάρα πολύ από την πράξη. Ήσαστε πολύ καλή στη θεωρία και με το πλαίσιο "Ανοιχτή Σχολή" καταφέρατε κουτσά στραβά να πάρετε μία συνέλευση για να μπορείτε να λέτε στο εαυτό σας ότι κατάφερα και έχω "ανοιχτή σχολη". Και τι βλέπουμε μερικές ώρες μετά; Ούτε 10 άτομα από εσας που τόσο πολύ ζητάγατε αυτό το πράγμα δεν μαζεύτηκαν έξω από τις πύλες να διεκδικήσουν αυτό που υποστήριζαν.
..................................................................jjjohn wrote:Προφανώς αφού εγώ προσωπικά δεν υποστήριζα ανεξάρτητο. 'Αλλοστε αν και κανείς δεν το πρόσεξε και άλλη παράταξη δεν μιλούσε για κατάλυψη στο πλαίσιο της.ratchild wrote:Ξανακοιτα τι γραφεις,οχι τοσο το περιεχομενο αυτων που γραφεις γιατι απλα δεν υπαρχει αλλα το προσωπο που χρησιμοποιεις.Καταφερατε,μπορειτε,ζηταγατε,εισαστε.Εμεις και οι αλλοι, οι δικοι μας και οι ξενοι,εισαι ακριβως οτι κοροιδευω και οτι εφερε αυτη τη χωρα σ αυτη τη κατασταση.το πασοκ και η νεα δημοκρατια ,οι αριστεροι και οι δεξιοι.κολημενα μυαλα.Κριμα ρε νεα παιδια.jjjohn wrote:Βλέπετε λοιπόν όλοι σας πόσο περίτρανα αποδεικνύεται ότι η θεωρία απέχει πάρα πολύ από την πράξη. Ήσαστε πολύ καλή στη θεωρία και με το πλαίσιο "Ανοιχτή Σχολή" καταφέρατε κουτσά στραβά να πάρετε μία συνέλευση για να μπορείτε να λέτε στο εαυτό σας ότι κατάφερα και έχω "ανοιχτή σχολη". Και τι βλέπουμε μερικές ώρες μετά; Ούτε 10 άτομα από εσας που τόσο πολύ ζητάγατε αυτό το πράγμα δεν μαζεύτηκαν έξω από τις πύλες να διεκδικήσουν αυτό που υποστήριζαν.
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.