Πρόβλημα με εγγραφή στο εξάμηνο
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- GiannisAEKFC
- Sergeant
- Σχολή: Μηχανολόγος
Πρόβλημα με εγγραφή στο εξάμηνο
Καλησπέρα, είμαι 8ο έτος και ξέχασα να κάνω εγγραφή στο εαρινό εξάμηνο. Εν τω μεταξύ και στο χειμερινό εξάμηνο γράφτηκα καθυστερημένα, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση κάτι έγινε με το ηλεκτρονικό σύστημα και απέτυχε η εγγραφή, οπότε αναγκάστηκα και πήγα στη γραμματεία να την κάνω. Για τη δήλωση μαθημάτων που έκανα μου είπαν στη γραμματεία ότι δεν μπορούν να την περάσουν γιατί είχαν βγει ήδη οι λίστες (κοντά στην περίοδο εξεταστικής) και θα έπρεπε κάθε φορά που θα έδινα μάθημα, να δηλώνω το όνομά μου στον καθηγητή γιατί γράφτηκα εκπρόθεσμα. Στη χειμερινή εξεταστική όμως δεν συμμετείχα, για κάποιους λόγους. Ξέρω ότι αν δεν εγγραφείς σε 2 συνεχή εξάμηνα, διαγράφεσαι από τη σχολή, ισχύει κάτι αντίστοιχο και με τη δήλωση μαθημάτων; Γιατί και στο χειμερινό εξάμηνο που έκανα δήλωση μαθημάτων, δεν κατάλαβα τί έγινε τελικά. Συνεπώς, αν δεν δεχτούν την εγγραφή μου στο εαρινό εξάμηνο, υπάρχει κίνδυνος να διαγραφώ από τη σχολή; Επαναλαμβάνω, αν ξέρει κάποιος αν ισχύει κάτι παρόμοιο με τη δήλωση μαθημάτων, αυτά που ισχύουν και για την απλή εγγραφή στο εξάμηνο;
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Re: Πρόβλημα με εγγραφή στο εξάμηνο
με βάσει όσα είπες δεν υπάρχει πρόβλημα
αν σπεύσεις στην γραμματεία σε εύλογο χρονικό διάστημα να γραφτείς, δεν υφίστανται ανάλογες συνθήκες
πέραν τούτου δεν υπάρχουν κανόνες χωρίς παραθυράκια, τουλάχιστον στον ευλογημένο καταραμένο τόπο μας
καλό πτυχίο
αν σπεύσεις στην γραμματεία σε εύλογο χρονικό διάστημα να γραφτείς, δεν υφίστανται ανάλογες συνθήκες
επομένως το πολύ πολύ, αδίκως ή λιγότερο αδίκως, να ακούσεις την γκρίνια της εκεί υπαλλήλουείχαν βγει ήδη οι λίστες (κοντά στην περίοδο εξεταστικής)
πέραν τούτου δεν υπάρχουν κανόνες χωρίς παραθυράκια, τουλάχιστον στον ευλογημένο καταραμένο τόπο μας
καλό πτυχίο
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πρόβλημα με εγγραφή στο εξάμηνο
εδώ δεν έχουν διαγραφεί άλλοι και άλλοι.
στον ισχύοντα νόμο έχει σε όλα τα άρθρα του στο τέλος φράση που λέει 'εκτός και αν ορίζει αλλιώς ο οργανισμός του ιδρύματος'. εμείς δεν έχουμε καν οργανισμό οπότε δεν ισχύει τίποτα γιατί κανένας δεν ασχολείται για να εφαρμόσει τον οποιοδήποτε νόμο, μαζί και αυτό που γράφεις. επίσης νομίζω ότι δεν είναι διαγραφή από την σχολή αλλά 'απώλεια φοιτητικής ιδιότητας' όπως και αν ορίζεται αυτή η βλακεία (γνωστή νομοθετική διαδικασία στην ελλάδα ώστε να μην εφαρμοστεί ποτέ τίποτα χωρίς τα παρελκόμενα).
οπότε καμία ανησυχία. απλά άκου λίγο την γκρίνια από την γραμματεία.
στον ισχύοντα νόμο έχει σε όλα τα άρθρα του στο τέλος φράση που λέει 'εκτός και αν ορίζει αλλιώς ο οργανισμός του ιδρύματος'. εμείς δεν έχουμε καν οργανισμό οπότε δεν ισχύει τίποτα γιατί κανένας δεν ασχολείται για να εφαρμόσει τον οποιοδήποτε νόμο, μαζί και αυτό που γράφεις. επίσης νομίζω ότι δεν είναι διαγραφή από την σχολή αλλά 'απώλεια φοιτητικής ιδιότητας' όπως και αν ορίζεται αυτή η βλακεία (γνωστή νομοθετική διαδικασία στην ελλάδα ώστε να μην εφαρμοστεί ποτέ τίποτα χωρίς τα παρελκόμενα).
οπότε καμία ανησυχία. απλά άκου λίγο την γκρίνια από την γραμματεία.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi