tsp wrote:Πάντως ρε φίλε όλοι οι φιλελεύθεροι λέτε καρμπόν τα ίδια!! Υπνομάθηση σας κάνουν?? (αν δεν είσαι, εκτός του ότι θα εκπλαγώ πολύ, ζητάω και συγνώμη)
εγώ εκπλήσσομαι που ενώ έχεις ζήσει έλληνες αριστερούς μιλάς για άλλον πολιτικό χώρο για υπνομάθηση.
iggy_rock wrote:αιωνιος μηχανολογος (μικεους) vs φραπετζης απο το μενιδι(κοντοπας)..παντως και οι δυο εχουν πιει πολυ φραπε στη ζωη τους
παντως λογικα η πλειοψηφια εδω μεσα με τον mikeius εχουμε πιο μεγαλη ταυτιση(σαν μελλοντικος αιωνιος ηλεκτρολογος τν νιωθω..) ο κοντοπας πεταει καμια φορα δειγματα καλου χιουμορ ή αστειου καφρικου αλλα ειναι θαμμένα μεσα σε απειρα λεπτα λαλακιας και nonsense
ο κοντοπίδης μερικές φορές λέει χειρότερες μαλακίες και από τον σεφερλή, και αυτό δεν τον συγχωρώ σε κανέναν. μάλιστα σκέφτομαι να εισάγω σαν πρόταση στην παρέα μου να ξεκινήσουμε να λέμε προτάσεις μεταξύ μας που ξεκινούν με το 'αν ο σεφερλής είχε χιούμορ....', αυτό εφαρμόζεται και για τον κοντοπίδη.
iggy_rock wrote:αλλα απο την αλλη μου τη σπαει η καπως φυτουκλε φωνη του μικε
είσαι ηλεκτρολόγος και σου την σπάει η κάπως φυτουκλέ φωνή; θα εμφανιστείς με κανά αυτόματο καμιά μέρα και θα καθαρίσεις κόσμο.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi