Εύκολη / γρήγορη πτυχιακή
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Έχω καμιά δεκαριά μαθήματα κι επειδή θέλω να τελειώνω το Σεπτέμβρη ψάχνω εύκολη και σύντομη πτυχιακή. Μπορείτε να προτείνετε καθηγητές? Αν έχετε και προσωπική εμπειρία ακόμα καλύτερα. Εγώ σκέφτομαι ως πρώτη επιλογή Φούντη και μετά Μανωλάκο...
Re: Εύκολη / γρήγορη πτυχιακή
Κάποιος?? Κάτι?? Μια γνώμη, μια πρόταση ρε αδερφέ!
Έχω ακούσει ότι η Κορωνάκη δίνει εύκολα θέματα και γενικότερα στον τομέα θερμότητας υπάρχουν θέματα για να τελειώνεις γρήγορα, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Πάντως ο χρόνος που θα αφιερώσεις εξαρτάται πολύ από το θέμα της διπλωματικής οπότε διάλεξε προσεκτικά
Πάντως ο χρόνος που θα αφιερώσεις εξαρτάται πολύ από το θέμα της διπλωματικής οπότε διάλεξε προσεκτικά
Πως θα καταλάβω όμως ποιο θέμα τελειώνει γρήγορα και εύκολα? Αν έχει πείραμα να το αποφύγω ή αυτά είναι πιο εύκολα μετά στο γράψιμο? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως!
Δυστυχώς δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος. Αφού ξέρεις το θέμα ψάξε σχετική βιβλιογραφία, αν βρεις παρόμοια/παραπλήσια paper και διπλωματικές μπορείς να έχεις μία πρώτη εκτίμηση. (Αν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και έχεις βρει σχετικά έτοιμο υλικό είσαι σε καλό δρόμο)
Μίλα και με τον καθηγητή να σου δώσει μία εκτίμηση, πες του ότι θέλεις να τελειώνεις Σεπτέμβρη.
Για το πείραμα δεν ξέρω . Γενικά προσπάθησε να είσαι όσο πιο αυτόνομος γίνεται, γιατί εσύ μπορεί να βιάζεσαι οι καθηγητές, διδακτορικοί όμως έχουν τους ρυθμούς τους.
Μίλα και με τον καθηγητή να σου δώσει μία εκτίμηση, πες του ότι θέλεις να τελειώνεις Σεπτέμβρη.
Για το πείραμα δεν ξέρω . Γενικά προσπάθησε να είσαι όσο πιο αυτόνομος γίνεται, γιατί εσύ μπορεί να βιάζεσαι οι καθηγητές, διδακτορικοί όμως έχουν τους ρυθμούς τους.
Eυχαριστώ για τις πληροφορίες Fontas!!
ενδιαφέρον θέμα !
Παιδια και γω θελω να τελειώνω σύντομα και ειμαι παραγωγής.Σε ποιον με συμβουλευετε να παρω διπλωματική εκτος απο Τολη και Λεωπουλο ;
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Αν και πολύ παλιότερη και ενεργειακός εγώ είχα πάρει στον Αντωνόπουλο... από παραγωγής μπορείτε να πάρετε στον κ. Πόνη...νομίζω βοηθάει πολύ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk