Εγγραφές Εαρινού Εξαμήνου 2013-2014
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Εγγραφές Εαρινού Εξαμήνου 2013-2014
μήπως εννοούν 7-16?
Σημερα που προσπαθησα να κανω εγγραφη δεν με αφηνε, ελεγε εκτος περιοδου εγγραφων η κατι τετοιο. Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα?
Εγώ έκανα την εγγραφή χθες κανονικά...
ναι, αλλα σημερα λεει στο σαιτ οταν κανεις εισοδο με τα στοιχεια σου απο 7-16 εγγραφες και διορθωσεις! αρα μαλλον καλα ελεγε παραπανω το παλικαρι! μαλλον εκαναν λαθος μιας και 7 τελειωνει η εξεταστικη με εαρινο μαθημα!
Έχεις δίκιο και απ' ότι είδα δεν μου εμφανίζει καν στις παλαιές αιτήσεις την εγγραφή στο εξάμηνο και την δήλωση μαθημάτων, οπότε φαντάζομαι από 7/4 θα πρέπει να την ξανακάνω.
- Galthazar7
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
σήμερα που ήμουν στην γραμματεία μου είπαν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και δεν γίνονται οι εγγραφές τώρα το κατέβασαν. Από Δευτέρα πάλι
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
έτσι είναι. και εμένα αυτό μου είπαν.Galthazar7 wrote:σήμερα που ήμουν στην γραμματεία μου είπαν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και δεν γίνονται οι εγγραφές τώρα το κατέβασαν. Από Δευτέρα πάλι
μα κάθε φορά να υπάρχει ένα επείγον πρόβλημα;;;
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Έτσι γίνεται με τις ηλεκτρονικές μαλακίες και ειδικά όταν η γραμματεία έχει αποδεκατιστεί!Kuchiki_Byakuya wrote:έτσι είναι. και εμένα αυτό μου είπαν.Galthazar7 wrote:σήμερα που ήμουν στην γραμματεία μου είπαν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και δεν γίνονται οι εγγραφές τώρα το κατέβασαν. Από Δευτέρα πάλι
μα κάθε φορά να υπάρχει ένα επείγον πρόβλημα;;;
Εβγαλαν και λιστες σημερα με οσους εκαναν εγγραφη και πρεπει να την επαναλαβουν
http://www.travbuddy.com/maps/6761343