Λάθος στη δήλωση μαθημάτων
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Λάθος στη δήλωση μαθημάτων
Σήμερα έλαβα ένα e-mail από τον Εύδοξο, στο οποίο έλεγε πως πρέπει να επιστρέψω κάποιο βιβλίο επειδή το είχα δηλώσει χωρίς να έχω εγγραφεί στο συγκεκριμένο μάθημα. Ψάχνοντας, ώστε να καταλάβω τι έχει παιχτεί (και ποιο μάθημα είναι αυτό), διαπίστωσα πως η γραμματεία έχει περάσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των εγγραφών (είμαι πρωτοετής, οπότε δεν έκανα εγώ την ηλεκτρονική εγγραφή) λάθος μάθημα επιλογής (συγκεκριμένα αντί για ιστορία, έχει δηλώσει κοινωνιολογία), αλλά όλο το εξάμηνο δεν μπήκα στον κόπο να τσεκάρω αν όντως έχουν περαστεί σωστά τα μαθήματα (για την ακρίβεια δεν ήξερα καν ότι γινόταν να το τσεκάρω). Για αυτό άλλωστε πήρα και το βιβλίο της ιστορίας. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να έχω κάνει εγώ λάθος επιλογή μαθήματος κατά την εγγραφή μου (αν και δε νομίζω). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να καταφέρω να αλλάξω το μάθημα αύριο αν πάω στη γραμματεία (σε περίπτωση που έχει κάνει εκείνη και όχι εγώ λάθος στη δήλωση των μαθημάτων);
- nagas
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Re: Λάθος στη δήλωση μαθημάτων
Σε πρώτη φάση μπορείς να τηλεφωνήσεις στο γραφείο Αρωγής Χρηστών. Αλλα πρέπει να πας και στη γραμματεία για να στο φτιαξει.
Draco dormiens nunquam titillandus
Never tickle a sleeping dragon
Never tickle a sleeping dragon
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
θα πας στη γραμματεια να πεις οτι εκαναν λαθος και να στο διορθώσουν, και μετά να τους πεις να ενημερώσουν και τον εύδοξο. αν καθυστερουν να το κανουν αυτο, να ζητήσεις μια δήλωση της γραμματείας με τα μαθηματα που εχεις δηλωσει (με σφραγιδες κλπ) για να την στειλεις εσυ στον ευδοξο
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.