δεν σε είχα για τόσο φανατικό τηλεθεατή του σπύρου.sid wrote:λίγα τα λόγια σου μεταλλαγμένο πρετεντεροειδές για τον σπύρο παπαδόπουλο
μας τα έχετε κάνει τσουρέκια οι θολοακομπλεξάριστοι γενικώς, θα μας πείτε και πώς πρέπει να διασκεδάζουμε
ου στου διάουλου από δω, χιπστεροτουιτερίτηδες πλακομονενοχικοί καραβλαχοκουτουκογλετζέδες
Ανέκδοτα & άφθονο γέλιο!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Ανέκδοτα & άφθονο γέλιο!!
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
TheChopsticks wrote:lol....troller
μπορεί και να είναι, αλλά και πάλι δεν δικαιούται να προάγει τον μηδενισμό του αδιαμαρτύρητα
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
όχι δεν το κάνω για τρολιά, σπάνιο, αλλά συμβαίνει.sid wrote:μπορεί και να είναι,
ναι, δικαιούμαι να τον προάγω, αλλά όχι αδιαμαρτύρητα. αλλά και πάλι δεν μπορεί να είναι σωστός ένας λαός που δίνει εξηντάρια για χρόνια στον λαζόπουλο, και που πιστεύει ότι το 75% φορολογία είναι νεοφιλελευθερισμός. δεν έχω το δικαίωμα να πω σε κανέναν πώς να διασκεδάζει, αλλά δικαιούμαι να του πω ότι αυτό που κάνει είναι χαζό.sid wrote:αλλά και πάλι δεν δικαιούται να προάγει τον μηδενισμό του αδιαμαρτύρητα
Be proud to die by my Bankai.
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Δηλώσεις στα καλλιστεία :
* Έχω ύψος 1,75 ---> Είμαι 1,55 χωρίς τακούνια.
* Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις ---> Δούλευα μπαργούμαν σε κωλάδικο .
* Σπουδάζω μπαλέτο ---> Χορεύω Παρασκευές και Σάββατα σε σκυλάδικο.
* Έχω κάνει μαθήματα πιάνου ---> Το πιάνο με 'ω' στο τέλος.
* Μιλάω ισπανικά ---> Με τα βυζγιά μου .
* Σπουδάζω δημοσιογραφία ---> Με πηδάει ο αρχισυντάκτης του καναλιού .
* Στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω ιππασία ---> Αλλά οχι σε άλογα .
* Έχω τελειώσει οικιακή οικονομία ---> Ειδικότητά μου να κλείνω σπίτια .
* Έχω ύψος 1,75 ---> Είμαι 1,55 χωρίς τακούνια.
* Έχω εργαστεί σε δημόσιες σχέσεις ---> Δούλευα μπαργούμαν σε κωλάδικο .
* Σπουδάζω μπαλέτο ---> Χορεύω Παρασκευές και Σάββατα σε σκυλάδικο.
* Έχω κάνει μαθήματα πιάνου ---> Το πιάνο με 'ω' στο τέλος.
* Μιλάω ισπανικά ---> Με τα βυζγιά μου .
* Σπουδάζω δημοσιογραφία ---> Με πηδάει ο αρχισυντάκτης του καναλιού .
* Στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω ιππασία ---> Αλλά οχι σε άλογα .
* Έχω τελειώσει οικιακή οικονομία ---> Ειδικότητά μου να κλείνω σπίτια .
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
- TheMaster5928
- Master Sergeant
- Σχολή: Πολιτικός
Δεν ισχύει το στερεότυπο ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν να οδηγούν. Για να σε δω, εσένα, να κατεβαίνεις την Κηφισίας ενώ παράλληλα βάζεις make up, μιλάς στο τηλέφωνο και βγάζεις τα φρύδια σου.
Ο Έλληνας οδηγός είναι σαν τον Γιαπωνέζο τουρίστα. Δεν χρειάζεται να σας εξηγήσουμε τι σημαίνει "Γιαπωνέζος τουρίστας"
Ο Κερτ Ράσελ στο Death Proof > Γυναίκα > ταξιτζής > Ο Ντενίρο ως ταξιτζής > Κάγκουρας με χαμηλωμένο > Γκοτζίλα ή άλλο τέρας από ταινία επιστημονικής φαντασίας > παππούς . Με σειρά τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να συναντήσεις στο δρόμο.
Ο Έλληνας οδηγός είναι σαν τον Γιαπωνέζο τουρίστα. Δεν χρειάζεται να σας εξηγήσουμε τι σημαίνει "Γιαπωνέζος τουρίστας"
Ο Κερτ Ράσελ στο Death Proof > Γυναίκα > ταξιτζής > Ο Ντενίρο ως ταξιτζής > Κάγκουρας με χαμηλωμένο > Γκοτζίλα ή άλλο τέρας από ταινία επιστημονικής φαντασίας > παππούς . Με σειρά τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να συναντήσεις στο δρόμο.
The major difference between a thing that might go wrong and a thing that cannot possibly go wrong is that when a thing that cannot possibly go wrong goes wrong, it usually turns out to be impossible to get at and repair.
- Douglas Adams
- Douglas Adams
-
- Private
Η δασκάλα στο μάθημα των Αγγλικών:
- Παιδάκια σήμερα θα μάθουμε τους μήνες στα Αγγλικά. Ου Γινάρης είνι Τζένιουαρι, ου Φλιβάρης Φίμπρουαρι, ου Μαρτς μένει όπως είναι...
- Παιδάκια σήμερα θα μάθουμε τους μήνες στα Αγγλικά. Ου Γινάρης είνι Τζένιουαρι, ου Φλιβάρης Φίμπρουαρι, ου Μαρτς μένει όπως είναι...
-
- Private
Πώς γελάει ένας μαθηματικός?
f του x,x,x,x,x,x,x,x
Ένας χημικός?
pH, H, H, H
Κι ένας φυσικός? (χωρίς παρεξήγηση)
Μόνος του!
f του x,x,x,x,x,x,x,x
Ένας χημικός?
pH, H, H, H
Κι ένας φυσικός? (χωρίς παρεξήγηση)
Μόνος του!
χαχαχαχα το τελευταίο ειναι πολυ καλό!
πως κοβει 1 μα8ηματικός 1 δεντρο?
εστω ριζα και υψωνει στο τετραγωνο...
εστω ριζα και υψωνει στο τετραγωνο...
Πιο ολοκληρωμενο4hydrocannabinol wrote:Η (Λαρισαια) δασκάλα στο μάθημα των Αγγλικών:
http://www.travbuddy.com/maps/6761343