ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΞΑΜΗΝΟ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΞΑΜΗΝΟ
Παντως και εμενα δεν εχουν ενεργοποιηθει οι συνδεσμοι...
Τι γινεται τωρα?περιμενουμε ποτε θα τους ερθει?
Τι γινεται τωρα?περιμενουμε ποτε θα τους ερθει?
Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Το χει κανείς αυτό;;;;
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
και σε ένα παιδί που μίλησα σήμερα στη σχολή του το έβγαζε αυτό.xbasher wrote:Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Το χει κανείς αυτό;;;;
πάντως αυτή πρέπει να είναι η πραγματικότητα. λες να μην άντεξαν οι server τόσο κόσμο;
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
δεν είναι λίγο πρωτοφανές;
Εγώ πάντως... γράφτηκα! Στις 7 Γενάρη το βράδυ. Σερνόταν βέβαια το σύστημα, αλλά γράφτηκα.xbasher wrote:δεν είναι λίγο πρωτοφανές;
- billy_the_king
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Ρε παιδιά, είναι φυσιολογικό να μού εμφανίζει οτι το τρέχον εξάμηνό μου είναι το 9ο, ενώ στην πραγματικότητα είμαι στο 11ο; οεο;
να ρωτησω..ειμαι θεωρητικα 11 εξαμηνο (με αυτο το εξαμηνο που μπηκε τωρα) και παω να γραφτω κ μου φβγαζει εγγραφη εξαμηνο 9.
το βγαζει αυτο επειδη ειναι ετσι απο το συστημα ή θα επρεπε να μου βγαζει 11;
και ακομα προχωρησα παρακατω στη δηλωση μαθηματων κ τωρα στην επαναληπτικη περασα το οπδε1 κ μου το βγαζει να το δηλωσω ξανα!
τι να κανω;
εχει τυχει παρομοιο πραγμα σε καποιον;;
το βγαζει αυτο επειδη ειναι ετσι απο το συστημα ή θα επρεπε να μου βγαζει 11;
και ακομα προχωρησα παρακατω στη δηλωση μαθηματων κ τωρα στην επαναληπτικη περασα το οπδε1 κ μου το βγαζει να το δηλωσω ξανα!
τι να κανω;
εχει τυχει παρομοιο πραγμα σε καποιον;;
billy_the_king wrote:Ρε παιδιά, είναι φυσιολογικό να μού εμφανίζει οτι το τρέχον εξάμηνό μου είναι το 9ο, ενώ στην πραγματικότητα είμαι στο 11ο; οεο;
φιλε πηρα κ ρωτησα μολις στη γραμματεια.δν υπαρχει προβλημα μου ειπαν!για αυτους δν υπαρχει 11 εξαμηνο μου ειπε.δηλωνουμε κανονικα 9ο μεχρι να παρουμε πτυχιο:P
ρωτησα κ για το μαθημα που ειχα εγω προβλημα,μου ειπε οτι το βγαζει σαν χρωστουμενο γιατι δν εχει περαστει ακομα στα στοιχεια σπουδαστει.μολις περαστει θα βγει απο τα χρωστουμενα!το αναφερω απλα μηπως εχει κανεις το ιδιο προβλημα!
Μετά το 10 εξάμηνο όλες οι εγγραφές εμφανίζονται ως 9ο για τα χειμερινά και ως 10ο για τα εαρινά, τα υπόλοιπα νούμερα τα κρατάμε εμείς σκορ η σχολή δεν μας τα τρίβει στη μούρη. Ό,τι μαθήματα περάσετε από εδώ και πέρα για τη σχολή θα φαίνεται ότι τα περάσατε στο 5ο έτος.
Δήλωσε τα πάντα, αν το έχεις περάσει και για κάποιο λόγο δεν σου έχει περαστεί δήλωσε το και θα το βρουν μετά.
Δήλωσε τα πάντα, αν το έχεις περάσει και για κάποιο λόγο δεν σου έχει περαστεί δήλωσε το και θα το βρουν μετά.
Ρε παιδιά κολλάει το σύμπαν στο κωλοσάιτ στα στοιχεία σπουδαστή και στις εγγραφές! Θέλουν και εγγραφές ολόκληρης της σχολής μέσα σε μια βδομάδα τρομάρα τους
PERFECTION is my DIRECTION
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮