zke wrote:Το είδα χτες. Μου άρεσε, αλλά υπάρχουν ερωτηματικά που υποθέτω ότι θα απαντηθούν στα επόμενα. Αυτό που δεν ξέρω πόσο στέκει είναι το εξής:Spoiler: show
Spoiler: show
Εγώ θα περιμένω λιγάκι, τα βλέπω σε 720/1080p και συνήθως αργούν λίγο περισσότερο! (Δευτέρα βράδυ θα το δω λογικά). Με τόσο hype κτλ έπρεπε να το περιμένουμε να βγει 4η season. Το θέμα είναι πότε, γιατί ο Cumberbatch και ο Freeman έχουν αρχίσει και φτιάχνουν όνομα στο Hollywood, επομένως θα έχουν και λιγότερο χρόνο για γυρίσματα!a_nikos wrote: EDIT: Απο οτι ειδα θα προβληθει αυριο, 8.30 UK Time. Λογικα κατα τα μεσανυχτα θα ειναι διαθεσιμο σε torrent και υπαρχει ενα extension για να μπορεις να το δεις απο το iPlayer αλλα δν το εχω κοιταξει. Επισης εχει επιβεβαιωθει απο οσο διαβαζω και 4η σεζον
Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Αν και σε γενικές γραμμές μου άρεσε, δεν υπήρχε καμμία σύνδεση με τον τύπο από το τέλους του πρώτου επεισοδίου (που απ'ότι κατάλαβα είναι ο καινούριος κακός). Αν ήταν άλλη σειρά, θα έλεγα πως είναι "filler" για να βγει η season *γκουχ* How I met your mother *γκουχ*, αλλά τώρα μου φάνηκε πως αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στο γάμο. Η απαγωγή του John έχει μείνει ανεξήγητη, αλλά ίσως να ολοκληρωθεί στην 4η season, επομένως έχουμε ακόμα καιρό.a_nikos wrote:Δεν ξέρω, παράξενο επεισόδιο. Κλασικά όλα δείχνουν άσχετα μέχρι να δεσουν στα τελευταία δέκα λεπτά. Έχουν περάσει όμως δύο επεισόδια και δν εχει λύσει κάποια 'βαρια' υπόθεση. Ίσως μας το κρατάνε για το τελευταίο
Sent from my LT30p with Tapatalk