Καλησπέρα,
Ακολουθώ κατά γράμμα τον οδηγό που υπάρχει στο φόρουμ για ανέβασμα αρχείου αλλά αφού πατήσω το submit file και ανέβει το αρχείο στον σέρβερ η σελίδα κάνει ανανέωση από μόνη της και με πετάει σε μια κενή (άσπρη) σελίδα, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω submit το post μου. Είναι μόνο δικό μου το πρόβλημα αυτό ή το αντιμετωπίζουν κι άλλοι; Χρησιμοποιώ Chrome αλλά δοκίμασα και με Firefox και είχα το ίδιο αποτέλεσμα...
Πρόβλημα με upload αρχείου
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- arxaios
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Πρόβλημα με upload αρχείου
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
- panepistimonas
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πρόβλημα με upload αρχείου
μόλις έκανα upload ένα αρχείο στα θέματα εξετάσεων των ΗΣΜΕ. Χρησιμοποιώ mozilla. Δεν έβγαλε άσπρο παράθυρο ή τίποτα το ύποπτο. Βέβαια δεν έχει ανέβει ακόμα γιατί πρώτα πρέπει να το έλεγξει ο moderator.
Προκοπίου Ιωάννης
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς ανεβάζω αρχεία, για να γίνω seeder?
- nagas
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
http://www.e-polytexneio.gr/viewtopic.php?f=118&t=4408giannpier wrote:Μπορεί κάποιος να μου πει πώς ανεβάζω αρχεία, για να γίνω seeder?
Draco dormiens nunquam titillandus
Never tickle a sleeping dragon
Never tickle a sleeping dragon
Οκ τα κατάφερα !!! Ευχαριστώ nagas!nagas wrote:http://www.e-polytexneio.gr/viewtopic.php?f=118&t=4408giannpier wrote:Μπορεί κάποιος να μου πει πώς ανεβάζω αρχεία, για να γίνω seeder?