Εξέταση στα Ηλεκτρικά Κυκλώματα
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Εξέταση στα Ηλεκτρικά Κυκλώματα
Παιδιά όπως ακούγεται δεν πρόκειται να εξεταστούμε στο μάθημα ηλεκτρικά κυκλώματα σε αυτή την εξεταστική!Μετά από επικοινωνία με τον Κ.Παπαδόπουλο μου απάντησε ότι υπεύθυνος είναι ο Κοσμήτορας Κ.Τατσιόπουλος.Όσοι λοιπόν θέλουμε να εξεταστούμε σε αυτό το μάθημα πρέπει να στείλουμε e-mail στον Κ.Τατσιόπουλο ώστε να αντιληφθεί ότι είμαστε αρκετοί και να κάνει κάτι γι αυτό το θέμα.
Re: Εξέταση στα Ηλεκτρικά Κυκλώματα
Ποιο είναι το mail του ?
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Γιατι δεν το βαζουν (αυτο όπως και τα αλλα της βδομαδας που χαθηκε απο την καταληψη) μεσα στα σαββατοκυριακα πριν τα χριστουγεννα; Εν πασει περιπτωσει δε νομιζω οτι ειναι ευκολο να μη δωθουν καθολου αυτα τα μαθηματα.
Με ποια δικαιολογια να μην εξεταστουμε στο συγκεκριμενο μαθημα και σε ολα τα υπολοιπα να εξεταστουμε;
Ειναι και εαρινο συν τοις αλλοις.
Ειναι και εαρινο συν τοις αλλοις.
Παιδιά τί γίνεται με αυτό το θέμα;
Ρωτώ, διότι το μόνο δεδομένο και χειροπιαστό στοιχείο που έχουμε, εξακολουθεί να είναι το πρόγραμμα αναπληρώσεων, σύμφωνα με το οποίο τα Κυκλώματα θα εξεταστούν αυτό το Σάββατο, 21/12.
Ρωτώ, διότι το μόνο δεδομένο και χειροπιαστό στοιχείο που έχουμε, εξακολουθεί να είναι το πρόγραμμα αναπληρώσεων, σύμφωνα με το οποίο τα Κυκλώματα θα εξεταστούν αυτό το Σάββατο, 21/12.
bouz αν δεις τις ημερομηνίες των προηγούμενων post, τα παιδιά τα έγραφαν αυτά πριν βγει το πρόγραμμα αναπλήρωσης για τα μαθήματα που χάθηκαν.
Επομένως δεν υπάρχει λόγος να μην γίνει η εξέταση (από όσο ξέρω θα γίνει κανονικά).
Επομένως δεν υπάρχει λόγος να μην γίνει η εξέταση (από όσο ξέρω θα γίνει κανονικά).