Και για την εφοδιαστική αν ξέρει κάποιος να μας πειnikolio wrote:Γνωριζει κανεις αν δωθηκε η πυρινικη 1 στις 15.00
Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 26/11/2013
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- billy_the_king
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Απ: Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 26/11/2013
Re: Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 26/11/2013
Παρα λιγο
Οπότε θα μείνει ανοιχτή η σχολή;
Κανένα μάθημα δεν δόθηκε
Εχει και συνεχεια δηλαδη η υποθεση ε?
Μου αρεσει το σασπενς,ειδα χθες και το prisoners και ειμαι φτιαγμενος
Μου αρεσει το σασπενς,ειδα χθες και το prisoners και ειμαι φτιαγμενος
ξέρει κάποιος κάτι σίγουρο για το αν θα εξεταστεί τελικά αύριο η αιολική ή θα αναβληθεί όπως ακούστηκε?
το μεσημέρι πάντως που μίλησα με Ριζιώτη μου είπε οτι αν αναβληθεί αύριο θα πάει κυριακή...έφοσον θα είμαστε ανοικτοί παντα...
το μεσημέρι πάντως που μίλησα με Ριζιώτη μου είπε οτι αν αναβληθεί αύριο θα πάει κυριακή...έφοσον θα είμαστε ανοικτοί παντα...
Γιατι να αναβληθει η αιολικη?
Τσαμπα (κανω οτι) καθομαι και διαβαζω?
andrea21 wrote:ξέρει κάποιος κάτι σίγουρο για το αν θα εξεταστεί τελικά αύριο η αιολική ή θα αναβληθεί όπως ακούστηκε?<br abp="696">το μεσημέρι πάντως που μίλησα με Ριζιώτη μου είπε οτι αν αναβληθεί αύριο θα πάει κυριακή...έφοσον θα είμαστε ανοικτοί παντα...
Ρώτησα διάφορους αλλά χωρίς ανακοίνωση - βασικά δεν βλέπω να γίνεται.
άρα θα γίνει κανονικά αύριο έτσι?
Ομολογω οτι βαριεμαι ανελεητα τους πολιτικους τσακωμους και απλα τους πηδαω(προσπερναω εννοω)Vladimir wrote:Δεν πρόσεξες τις προηγούμενες σελίδες αυτού του τόπικ πες την αλήθεια.Dantε wrote:Γιατι να αναβληθει η αιολικη?
Γνωρίζει κανείς αν θα εξεταστούν μαθήματα που διδάσκονται από καθηγητές των γενικών εδρών; όπως π.χ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙα την τετάρτη;