soti wrote:
Τι σκας; Αντί να τσακώνεσαι, ζήτα πνευματικά δικαιώματα.
castiel wrote:δεν νομιζω οτι γινεται..
δηλαδη να μαζεψεις υπογραφες για να μην γινει συνελευση, μετα θα μαζεψουν οι αλλοι για να γινει
επίσης αν το περάσεις σε πλαίσιο μπορεί να μαζευτούν υπογραφές και να γινει συνελευση και να περασει αποφαση "αναιρεση της προηγουμενης αποφασης και νεα συνελευση" και να μπεις σε εναν ατέρμονο βρόγχο!
για όποιον αναρωτιέται τι είναι ο ατέρμονας βρόγχος :
Παίρνει ο διευθυντής την γραμματέα του τηλέφωνο. Έλα μωρό μου κανόνισα ένα επαγγελματικό ταξίδι για τους δυο μας στο Παρίσι για μία εβδομάδα.
Παίρνει η γραμματέας τον άντρα της. Έλα αγάπη μου θα χρειαστεί να λείψω για μια εβδομάδα από το σπίτι. Πρέπει να πάω σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Παίρνει ο άντρας την γκόμενα. Έλα μωρό μου η γυναίκα μου θα λείψει για μια εβδομάδα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Θα έχουμε το σπίτι δικό μας.
Παίρνει η γκόμενα τον μικρό αδάμακλα τηλέφωνο. Έλα αδάμο. Μου έτυχε κάτι επείγον και για μια βδομάδα δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε μαθήματα.
Παίρνει ο μικρός αδάμακλας τον παππού του. Έλα παππού. Θυμάσαι που μου είχες πει οπότε θέλω να περάσω μια εβδομάδα στο σπίτι σου. Ε λοιπόν αυτήν την εβδομάδα δεν θα έχω μαθήματα γιατί κάτι έτυχε στην δασκάλα μου και έτσι λοιπόν θα έρθω.
Παίρνει ο παππούς τη γραμματέα του. Έλα μωρό μου τελικά άκυρο το επαγγελματικό μας ταξίδι γιατί θα έρθει ο εγγονός μου για να περάσουμε την εβδομάδα στο σπίτι μου.
Παίρνει η γραμματέας τον άντρα της. Έλα αγάπη μου τελικά άκυρο το επαγγελματικό ταξίδι. Θα τα πούμε μετά.
Παίρνει ο άντρας την γκόμενα. Έλα μωρό μου τελικά άκυρο το επαγγελματικό ταξίδι της γυναίκας μου οπότε δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε.
Παίρνει η γκόμενα τον μικρό Αδάμακλα. Έλα τελικά ακυρώθηκε η δουλειά που είχα και θα κάνουμε κανονικά μαθήματα αυτή την βδομάδα.
Παίρνει ο μικρός αδαμακλούλης τον παππού του. Έλα παππού. Τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω στο σπίτι σου αυτήν την εβδομάδα γιατί τελικά θα έχω κανονικά μαθήματα με τη δασκάλα μου.
Παίρνει ο παππούς την γραμματέα του τηλέφωνο. Έλα μωρό μου τελικά θα πάμε επαγγελματικό ταξίδι γιατί μου το ακύρωσε ο εγγονός μου.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι απασχολημένοι έκτοτε στο τηλέφωνο.