εγω ακουσα στο mega οτι απο εβδομαδα θ ανοιξει η σχολη και οποιος παρεμποδισει φοιτητες η καθηγητες να εισελθουν θα συλλαμβανεται λεει
αχ καθε βδομαδα τα ιδια με μικρες αλλαγες και αποτελεσμα 0.....
Γενική Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 11/11/2013
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- lakers4life24
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 11/11/2013
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
Απ: Γενική Συνέλευση ΦΣ Μηχανολόγων 11/11/2013
Και μονο που το ακουσες στο mega αρκει..
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Δώς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Στα κανάλια της Β.Κορέας θα ακούς για λακέδες της Σεούλ και των ΗΠΑ και στο CNN για την πυρηνική απειλή της Πιονγιανκ.lakers4life24 wrote:εγω ακουσα στο mega οτι απο εβδομαδα θ ανοιξει η σχολη και οποιος παρεμποδισει φοιτητες η καθηγητες να εισελθουν θα συλλαμβανεται λεει
αχ καθε βδομαδα τα ιδια με μικρες αλλαγες και αποτελεσμα 0.....
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
το ποστ έπρεπε να τελειώνει εκεί.lakers4life24 wrote:εγω ακουσα στο mega
πάντως είναι μια είδηση. τώρα πώς μπορεί να εφαρμοστεί αφού οι εργαζόμενοι δεν έχουν επιταχθεί είναι απορίας άξιο.
μα δεν το κάνει για να επικοινωνήσει;thanasoulas wrote:συγνωμη ειμαστε σοβαροι?ο κοσμιτορας ζηταει να συνεχιστουν κανονικα οι εξετασεις αν ανοιξει η σχολη?ο ανθρωπος επικοινωνει?
μόνο που για τα κανάλια της αμερικής το ξέρεις ενώ για τα κανάλια της βόρειας κορέας το υποθέτεις (και σωστά).Vladimir wrote:Στα κανάλια της Β.Κορέας θα ακούς για λακέδες της Σεούλ και των ΗΠΑ και στο CNN για την πυρηνική απειλή της Πιονγιανκ.
σωστός ο βασίλης.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- nagas
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Topic Συνέλευσης της 19/11 εδώ
Draco dormiens nunquam titillandus
Never tickle a sleeping dragon
Never tickle a sleeping dragon