ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΞΑΜΗΝΟ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- GiannisAEKFC
- Sergeant
- Σχολή: Μηχανολόγος
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΞΑΜΗΝΟ
Παίδες γεια σας, μπαίνω στο σάιτ της σχολής να δω τα σχετικά με το πότε μπορώ να κάνω την εγγραφή στο εξάμηνο και την δήλωση μαθημάτων ( από 15 Νοέμβρη λέει τώρα)και ενώ κάνω είσοδο στο σύστημα δεν εμφανίζονται τα στοιχεία μου, παρά μόνο το username μου! μήπως έχει να κάνει με το ότι μπαίνω στο 8ο έτος και έχει αλλάξει κάτι; όποιος γνωρίζει γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό, παρακαλώ ας ενημερώσει!
- stefanos
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΞΑΜΗΝΟ
Αυτο σημαίνει πως δεν εχουν ανοιξει ακόμα οι εγγραφές.
- GiannisAEKFC
- Sergeant
- Σχολή: Μηχανολόγος
το θέμα είναι ότι δεν εμφανίζονται τα στοιχεία μου! ούτε βαθμολογίες ούτε στοιχεία εγγραφής! υπάρχει περίπτωση να έχει υπάρξη κάποιο μπλέξιμο στο σύστημα; σκέφτομαι να πάω να ρωτήσω στη γραμματεία, αν πάω θα βρώ κανέναν;stefanos wrote:Αυτο σημαίνει πως δεν εχουν ανοιξει ακόμα οι εγγραφές.
To δοκίμασα και εγώ απο περιέργεια, μου βγάζει τα ίδια με αυτά που περιγράφεις, οπότε μην αγχώνεσαι. Δεν ξερω για ποιο λόγο γίνεται αλλά σε όλους θα είναι αυτό το πρόβλημα.
και σε μένα γίνεται το ίδιο και σε άλλους 2 που ρώτησα μην αγχώνεσαι !
-
- Corporal
Φίλε μην αγχώνεσαι γιτί το προσπάθησα και εγώ το Σάββατο και σήμερα το πρωί
-
- Corporal
Anyway, ξέρετε πότε ξεκινάνε οι εγγραφές;
Απ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΞΑΜΗΝΟ
Κλειστη ειναι
Ταπατολκντ
Ταπατολκντ
Τελικά τι γίνεται με τις εγγραφές στο εξάμηνο ;
Σήμερα πάντως μου βγάζει την αίτηση για υποβολή . Την υποβάλουμε σήμερα και την ελέγχουν μετα ;
Σήμερα πάντως μου βγάζει την αίτηση για υποβολή . Την υποβάλουμε σήμερα και την ελέγχουν μετα ;