Παίδες ανοίγω αυτό το τόπικ γιατί ως διπλωματούχος θα ήθελα να ενημερωθώ για τις επιλογές που έχουμε για κάποιας μορφής εργασίας στη σχολή, του τύπου βοηθός καθηγητή.Πιστεύω ενδιαφέρει και άλλους συναδέλφους που μόλις έχουν τελείωσει τη σχολή και ψάχνουν κάτι ανάλογο.Αρχικά θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος που έχει ασχοληθεί να μου πει τι άλλες διεξόδους έχουμε.Δευτερευόντως σε ποιους καθηγητές θα μπορούσα να απευθυνώ οι οποίοι είναι προσιτοί και γενικότερα οργανώνουν πρότζεκτ στα πλαίσια έρευνας, συνεπώς ψάχνουν για άτομα ???
Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη
Απασχόληση στη Σχολή
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: Απασχόληση στη Σχολή
φιλε αυτο πιστευω θα μπορουσες να διαπιστωσεις μονος σου προσεγγιζοντας καποιους καθηγητες και μιλωντας μαζι τους.παντως οι οποιες θεσεις σε διδακτικο/ερευνητικο προσωπικο προκυρησσονται στελνονται αυτοματα σε ολα τα μελη του εμπ μεσω mail ,αρκει βεβαια να εχεις ρυθμισει να σου ερχονται τετοιου ειδους ενημερωσεις
Προσωπικα δεν εχω λαβει καποια ενημερωση για τετοιου ειδους θεματα.Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ωστε να ερχονται αυτα τα μηνυματα και αν ναι σε ποιους συνδεσμους ?ιστορικός mech-eng wrote:φιλε αυτο πιστευω θα μπορουσες να διαπιστωσεις μονος σου προσεγγιζοντας καποιους καθηγητες και μιλωντας μαζι τους.παντως οι οποιες θεσεις σε διδακτικο/ερευνητικο προσωπικο προκυρησσονται στελνονται αυτοματα σε ολα τα μελη του εμπ μεσω mail ,αρκει βεβαια να εχεις ρυθμισει να σου ερχονται τετοιου ειδους ενημερωσεις
Ευχαριστώ
Λογικά το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον καθηγητή που έκανες διπλωματική!!
Αυτο το εχω κανει ηδη αλλα το θεμα ειναι οτι θα θελα να συνεργαστω και με εναν αλλο καθηγητη αν ειναι δυνατον απο τον τομεα των ΡευστωνAng wrote:Λογικά το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον καθηγητή που έκανες διπλωματική!!
χρησιμο topic
ενδιαφέρουσα συζήτηση !