+1Spyros wrote:Music is like candy ... You need to get rid of the (w)rapper to enjoy it
Αποφθέγματα
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Αποφθέγματα
Rock on buddies...
-
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
Τι αρέσει στις γυναίκες, έχει 16 cm μήκος και αρχίζει από Π ???
Το Πεντακοσαευρο
Το Πεντακοσαευρο
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
<<έχω αρκετά λεφτά για το υπόλοιπο της ζωής μου , αρκεί να μην αγοράσω τίποτα>>
Αγνώστου (μπατίρη)
Αγνώστου (μπατίρη)
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Aυτός που νομίζει ότι το χρήμα μπορεί να κάνει τα πάντα, μπορεί να κάνει τα πάντα για το χρήμα.
Rock on buddies...
- sid
- MechEng Seeder
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
-
- MechEng Seeder
Κάποιος το είχε και για signature εδώ μέσα...
"Για να γίνεις από άνθρωπος μηχανικός θες το πολύ 7 χρόνια. Για να γίνεις πάλι από μηχανικός άνθρωπος δεν σε φτάνει μια ολόκληρη ζωή." (Η κάτι τέτοιο)
"Για να γίνεις από άνθρωπος μηχανικός θες το πολύ 7 χρόνια. Για να γίνεις πάλι από μηχανικός άνθρωπος δεν σε φτάνει μια ολόκληρη ζωή." (Η κάτι τέτοιο)
- sid
- MechEng Seeder
εγώ το είχα
από πού παραλαμβάνω το βραβείο ;
- soti
- soti
-
- MechEng Seeder
Αν μας πεις και ποιος καθηγητής το είπε σε κερνάει ο Doublecore σφηνάκι/α στην επόμενη συνάντηση "Έλενα"...all. koukoulofloros wrote:εγώ το είχα
- sid
- MechEng Seeder
1.εγώ το είχα είπα , όχι εγώ το είπα (το έλεγα κ στην υπογραφή) - από παλιά καραβάνα το έχω ακούσει και στην πορεία του χαλασμένου τηλέφωνου , χάθηκε η πηγή
2.δεν με λένε <<έλενα>> , ήταν ινσάιντ τζόουκ με γνωστό και σεσημασμένο μέλος
3.δεν μου αρέσει η χρήση εισαγωγικών όταν μου απευθύνουν τον λόγο , μου θυμίζει την πρώην μου
4.λογικά ξέρεις εσύ τον καθηγητή , οπότε πάρε την υπογραφή και τον καθηγητή από κάτω να είναι πλήρες , δεν την θέλω πια - έχω την υπογραφή που με εκφράζει
5.στην επόμενη συνάντηση θα έρθω , αν κανονιστεί σε φαγάδικο - ο γιατρός μου έχει απαγορεύσει το αλκοόλ ( ο ντάμπκορ πού κολλάει ; )
2.δεν με λένε <<έλενα>> , ήταν ινσάιντ τζόουκ με γνωστό και σεσημασμένο μέλος
3.δεν μου αρέσει η χρήση εισαγωγικών όταν μου απευθύνουν τον λόγο , μου θυμίζει την πρώην μου
4.λογικά ξέρεις εσύ τον καθηγητή , οπότε πάρε την υπογραφή και τον καθηγητή από κάτω να είναι πλήρες , δεν την θέλω πια - έχω την υπογραφή που με εκφράζει
5.στην επόμενη συνάντηση θα έρθω , αν κανονιστεί σε φαγάδικο - ο γιατρός μου έχει απαγορεύσει το αλκοόλ ( ο ντάμπκορ πού κολλάει ; )
Last edited by sid on Thu Jul 22, 2010 9:02 pm, edited 1 time in total.
- soti
- soti
^
Last edited by Διάτανος on Tue Jul 27, 2010 12:12 pm, edited 1 time in total.
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”