Αποτελέσματα Εαρινης εξεταστικής Μηχανολογων 2013
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Αποτελέσματα Εαρινης εξεταστικής Μηχανολογων 2013
Me to sxedio ti ginete?sorry gia ta greeklish,exo provlima.
τεχνικα υλικα γραμματεια αποτι μου ειπαν
-
- MechEng Seeder
Παιδιά Καταστροφικές Καταπονήσεις εχουν Βγει ?....
Δεν μου τις εχουν περασει στα στοιχεια σπουδαστη οπως λέει ενα παλικαρι παραπάνω..
Ξερει κανεις?
Δεν μου τις εχουν περασει στα στοιχεια σπουδαστη οπως λέει ενα παλικαρι παραπάνω..
Ξερει κανεις?
έχουν περαστεί και σε μένα και σε άλλα 2 άτομα που γνωρίζω
Αγγλικά και στα στοιχεία σπουδαστή
- katsanetrino
- MechEng Seeder
Επιχειρησιακή έρευνα Ι και στα στοιχεία σπουδαστη.
DeterministiC OR StochastiC
-
- MechEng Seeder
τα στοιχεια σπουδαστη απο που τα βλεπω? σορρυ για την ερωτηση αλλα το βλεπω να το λενε παντου και μου εχει μεινει απορια
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
Πας στο site της σχολής -> Εγγραφές (στα αριστερά) και μετά μπαίνεις στα στοιχεία σπουδαστή, είναι με κόκκινα γράμματα, δε θα το χάσειςmanolis705 wrote:τα στοιχεια σπουδαστη απο που τα βλεπω? σορρυ για την ερωτηση αλλα το βλεπω να το λενε παντου και μου εχει μεινει απορια
Scientists dream about doing great things. Engineers do them
-
- MechEng Seeder
thanksZoubulbasaur wrote:Πας στο site της σχολής -> Εγγραφές (στα αριστερά) και μετά μπαίνεις στα στοιχεία σπουδαστή, είναι με κόκκινα γράμματα, δε θα το χάσειςmanolis705 wrote:τα στοιχεια σπουδαστη απο που τα βλεπω? σορρυ για την ερωτηση αλλα το βλεπω να το λενε παντου και μου εχει μεινει απορια
μια ερωτηση, στη μηχανικη 2 πηρα 7 αλλα στα στοιχεια σπουδαστη ειναι στα μαθηματα που δεν πηρα προβιβασιμο βαθμο με παυλα, το ιδιο και μαθηματικα 2α , φυσικη 2. ειναι ετσι επειδη καποια απ αυτα δεν εχουν βγει και αλλα δεν εχουν ακομα περαστει στα στοιχεια σπουδαστη?
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
Υπομονή.... Μέχρι το Σπτέμβρη θα χουν περαστείmanolis705 wrote:thanksZoubulbasaur wrote:Πας στο site της σχολής -> Εγγραφές (στα αριστερά) και μετά μπαίνεις στα στοιχεία σπουδαστή, είναι με κόκκινα γράμματα, δε θα το χάσειςmanolis705 wrote:τα στοιχεια σπουδαστη απο που τα βλεπω? σορρυ για την ερωτηση αλλα το βλεπω να το λενε παντου και μου εχει μεινει απορια
μια ερωτηση, στη μηχανικη 2 πηρα 7 αλλα στα στοιχεια σπουδαστη ειναι στα μαθηματα που δεν πηρα προβιβασιμο βαθμο με παυλα, το ιδιο και μαθηματικα 2α , φυσικη 2. ειναι ετσι επειδη καποια απ αυτα δεν εχουν βγει και αλλα δεν εχουν ακομα περαστει στα στοιχεια σπουδαστη?
Scientists dream about doing great things. Engineers do them