Τελικοί Α1 Basket 2013
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Τελικοί Α1 Basket 2013
Το κακο ειναι οτι οσοι δν βλεπουν το γηπεδο απο τη σκοπια του καφρου, απεχουν συνειδητα. Και κατα την αποψη μου ειναι και η πιο σωστη επιλογη, αλλωστε και εγω αυτη ακολουθω. Τη νεα σεζον πιθανον θα παω σε ματς ευρωπαικα αλλα για ελληνικο πρωταθλημα ουτε λογος. Ειναι αστειο πως απο την Παρασκευη της ευρωλιγκα που ο κοσμος φερεται πολιτισμενα, περναμε στην Κυριακη του πρωταθληματος, με τα αντικειμενα να φευγουν βροχη, το γαμοσταυριδι να πεφτει συννεφο και τις λοιπες ομορφιες. Αρα ή δν παει ο ιδιος κοσμος ή αν παει ο ιδιος, βρισκει και τα κανει.
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
υπερβάλλειςIrishman wrote:Τσάρλι
δεν κατάλαβαIrishman wrote:τρολοΑΡΔ.
δεν πάει ο ίδιος κόσμος, αυτό φαίνεται και από την τηλεόραση από το ποιες θέσεις στο γήπεδο είναι γεμάτες.a_nikos wrote: Αρα ή δν παει ο ιδιος κοσμος ή αν παει ο ιδιος, βρισκει και τα κανει.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι (η κόσμια εκδοχή..)Kuchiki_Byakuya wrote:δεν κατάλαβαIrishman wrote:τρολοΑΡΔ.
γιατρέ μου είμαι κόκκαλοοοοοοο
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
αααααααααααα.misfit wrote:Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι
η άλλη;;;misfit wrote:(η κόσμια εκδοχή..)
αρχίδιαη άλλη;;;misfit wrote:(η κόσμια εκδοχή..)
έλειπα για 4-5 μέρες για αυτό και δεν απάντησα . Διάβασα τις απόψεις όλων συμφωνώ για τους δημοσιογράφους ( όσο και οι ίδιοι δεν το παραδέχονται) και θέλω να προσθέσω και τα εξής ( με τυχαία σειρά)
1) οικογένεια
2) πολιτεία
3) παράγοντες
4) διαιτητές
και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το (4) ποτέ δεν αναφέρεται. Καταρχήν όταν λέω διαιτητές δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ και μόνο σε αυτούς που διευθύνουν ένα αγώνα αλλά και στους παράγοντες που κατα την γνώμη μου αυτοί είναι το μεγάλο πρόβλημα ( και μπορώ να πώ πολλά για τους τελευταίους)
1) οικογένεια
2) πολιτεία
3) παράγοντες
4) διαιτητές
και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το (4) ποτέ δεν αναφέρεται. Καταρχήν όταν λέω διαιτητές δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ και μόνο σε αυτούς που διευθύνουν ένα αγώνα αλλά και στους παράγοντες που κατα την γνώμη μου αυτοί είναι το μεγάλο πρόβλημα ( και μπορώ να πώ πολλά για τους τελευταίους)
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
την πολιτεία να την ξεχάσουμε όλοι, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να αυξάνει τις αντικειμενικές για να συντηρεί τον κρατικό και παρακρατικό στρατό. οποιαδήποτε άλλη λειτουργία έχει σταματήσει.matho90 wrote:2) πολιτεία
αυτό είναι το πιο σημαντικό. στην ευρωλίγκα επειδή δεν αστειεύονται και ρίχνουν πρόστιμα όλοι, με πρώτους τους παράγοντες, είναι κότες. αλλά και εκεί τα δείγματα δεν είναι θετικά. το γεγονός ότι οι αγγελόπουλοι αποφάσισαν για πρώτη φορά φέτος να παραστούν στο παγκόσμιο συνέδριο της θύρας 7 είναι κάτι που με ξεπερνάει.matho90 wrote:3) παράγοντες