Αυριο που θα παω σχολη, θα τραβηξω φωτο απο οσα αποτελεσματα μπορω. Το ΑΝΥΜ που βρισκεται?jobo wrote:παιζει φωτο για εμας που ξενιτευτηκαμε απο την αθηνα???ή ειναι 350 σελιδες?master wrote:Περιβαλλοντική έξω από το γραφείο του μπούρη.
Αποτελέσματα Εαρινης εξεταστικής Μηχανολογων 2013
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Αποτελέσματα Εαρινης εξεταστικής Μηχανολογων 2013
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
Ειναι ευκολο κανεις να ανεβασει φοτο;παιδια σας παρακαλω πολυ καιγομαι...mechstudent wrote:Στοιχεία Μηχανών ΙΙ στη γραμματεία
Ακολουθείς τον δρόμο πίσω από τα κτίρια Ο,Κ,Μ κτλ μέχρι το τέλος όπου ανεβαίνεις μια μικρή ανηφορίτσα αριστερά. Εκεί ακριβώς είναι το ΑΝΥΜ. Αλλιώς, όπως βγαίνεις από την γραμματεία της σχολής στο αριστερό σου χέρι ακολουθείς το μονοπάτι ανάμεσα στο ΄δάσος΄ όπου βγαίνεις πάλι στον δρόμο αυτό και πας δεξιά για να ανέβεις την ανηφορίτσα.a_nikos wrote: Αυριο που θα παω σχολη, θα τραβηξω φωτο απο οσα αποτελεσματα μπορω. Το ΑΝΥΜ που βρισκεται?
Οχήματα ΙΙ στο Μ
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Μεταφορικά Ανυψωτικά, δεν ξέρω που ακριβώς έχουν έχουν βγει (ή έξω από το γραφείο του Σπιτά, ή στη Γραμματεία), εμένα με πήραν και μου είπαν το βαθμό μου
Scientists dream about doing great things. Engineers do them
Αποτελέσματα Εαρινης εξεταστικής Μηχανολογων 2013
Σμρ που πήγα γραμματεία είπα να βγάλω τα λ/σ και τα στοιχεία αλλα ήταν άπειρες σελίδες. Σορρυ guys
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
-
- MechEng Seeder
Zoubulbasaur wrote:Μεταφορικά Ανυψωτικά, δεν ξέρω που ακριβώς έχουν έχουν βγει (ή έξω από το γραφείο του Σπιτά, ή στη Γραμματεία), εμένα με πήραν και μου είπαν το βαθμό μου
εξω απο την γραμματεια τα χει βγαλει ο σπιτας
-
- MechEng Seeder
Αν πάει κάποιος σήμερα, μπορεί να τα δει ή είναι κλειστές οι πόρτες;
και στα στοιχεία σπουδαστή...Zoubulbasaur wrote:Μεταφορικά Ανυψωτικά, δεν ξέρω που ακριβώς έχουν έχουν βγει (ή έξω από το γραφείο του Σπιτά, ή στη Γραμματεία), εμένα με πήραν και μου είπαν το βαθμό μου
-
- MechEng Seeder
Για έλεγχο με μΥ πήρα τηλέφωνο και μου είπανε τον βαθμό. Δεν ξέρω αν έχουν βγει κάπου, ούτε αν θα τα ανεβάσουν στο site.