Πρακτική άσκηση στους Μηχανολόγους
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Πρακτική άσκηση στους Μηχανολόγους
Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τις πληρωμές για όσους έχουν κάνει πρακτική? υπάρχει κανένας που να έχει πληρωθεί ποτέ?
Πόσες χιλιάδες χρόνια κάνει αυτή η γραφειοκρατία?
Πόσες χιλιάδες χρόνια κάνει αυτή η γραφειοκρατία?
- atlantis
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πρακτική άσκηση στους Μηχανολόγους
Εμένα έκανε περίπου 5 μήνες. Θα σε καλέσουν να πας να τα πάρεις.
εμένα που έχει κάνει 8+ μήνες να αρχίσω να ανησυχώ δηλαδή?
Ειναι κανένας άλλος τώρα ρε παιδιά?
Ειναι κανένας άλλος τώρα ρε παιδιά?
Φίλε αν και δν εχω εμπειρία πάνω στους μηχ μηχ, ο αδερφός μου, σε τελείως διαφορετική σχολή περίμενε 4-5 μήνες, μεχρι που πηγε στην τυπισα που είχε δωσει τα στοιχεια του λογαριασμού του και της εξήγησε με απλά λόγια οτι θα της σπάσει το κεφάλι...
Δεν σου λέω να κανεις το ίδιο, αλλά παρε ενα τηλέφωνο ^^
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
ακριβως παρε τηλεφωνο και απειλησε την οτι θα της σπασεις το κεφαλι...μην τρεχεις μεχρι εκει μες στη ζεστη...!!Adamaklas wrote:Φίλε αν και δν εχω εμπειρία πάνω στους μηχ μηχ, ο αδερφός μου, σε τελείως διαφορετική σχολή περίμενε 4-5 μήνες, μεχρι που πηγε στην τυπισα που είχε δωσει τα στοιχεια του λογαριασμού του και της εξήγησε με απλά λόγια οτι θα της σπάσει το κεφάλι...
Εγώ πήρα τα λεφτά μετά από 13-14 μήνες...Πολύ απλά η τύπισσα στη γραμματεία πρακτικής κωλυσιεργούσε απίστευτα σε όλα τα στάδια. Επίσης μου έλεγε ότι από τη διοίκηση του ιδρύματος μετέφεραν τα χρήματα από λογαριασμό σε λογαριασμό και σε κάποια φάση δεν ήξερε καν (!) που ήταν δεσμευμένα! Δηλαδή και δικό της φταίξιμο και ιδίως της Διοίκησης του ΕΜΠ. Υπεμονή...
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Παιδιά, ξέρει κανείς αν βρω μόνος μου κάπου να κάνω πρακτική, αλλά χρωστάω περισσότερα από τα... 9 νομίζω μαθήματα που είναι προϋπόθεση για πρακτική τι γίνεται με τη σχολή? Θα έχω πρόβλημα?
Scientists dream about doing great things. Engineers do them
Πήγαινε να ρωτήσεις στην γραμματεία πρακτικών στην λεγόμενη κυρία Κυρίτση που ξύνεται όλη μέρα και πληρώνεται για να κάθεται και να μην κάνει τίποτα.
Απερίγραπτο το πόσο κωλυσιεργεί αυτό το ζώο.
Επίσης τηλέφωνο μην δοκιμάσεις να πάρεις ποτέ, άδικος κόπος.
όσες φορές έχω πάρει (και μιλάμε για πολλές όχι λίγες) δεν το έχει σηκώσει ΠΟΤΕ.
Επίσης τηλέφωνο μην δοκιμάσεις να πάρεις ποτέ, άδικος κόπος.
όσες φορές έχω πάρει (και μιλάμε για πολλές όχι λίγες) δεν το έχει σηκώσει ΠΟΤΕ.
- ShadowMech
- Praetorian
True story, καταραμενη μονιμοτητα ελληνικου δημοσιου... τι να πεις...λεγόμενη κυρία Κυρίτση που ξύνεται όλη μέρα και πληρώνεται για να κάθεται και να μην κάνει τίποτα.
Νομιζω οτι κατω απο 9 μαθηματα δε μπορεις να παρεις πρακτικη. Το αν τη βρηκες μονος σου ειναι ασχετο.
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
Γεια σας,
μήπως γνωρίζετε τι χαρτιά χρειάζονται για να ξεκινήσει κάποιος πρακτική εργασία? δηλαδή τι χαρτιά θα πρέπει να δώσω στην εταιρία (γιατί δεν έβγαλα άκρη)
μήπως γνωρίζετε τι χαρτιά χρειάζονται για να ξεκινήσει κάποιος πρακτική εργασία? δηλαδή τι χαρτιά θα πρέπει να δώσω στην εταιρία (γιατί δεν έβγαλα άκρη)
γιατρέ μου είμαι κόκκαλοοοοοοο