Χειρότερη ταινία ever!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Χειρότερη ταινία ever!!
Με αφορμή το καινούριο geek wars
για πείτε.. ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχετε δει?
Spoiler: show
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Χειρότερη ταινία ever!!
δεν ξέρω για χειρότερη, αλλά πιο απογοητευμένος ένιωσα με το Mimic.
και μην δω κανέναν να ανεβάζει ελληνικές παρωδίες.
και μην δω κανέναν να ανεβάζει ελληνικές παρωδίες.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Snakes on a plane, ισως οι πιο πεταμενες ωρες της ζωης μου (μεχρι να μπω Φυσικη Ι).
Στις χειροτερες παιζει και το The Phantom Menace
Στις χειροτερες παιζει και το The Phantom Menace
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
Dreamcatcher ή Ονειροπαγίδα στα Ελληνικά.
Μακράν η αθλιότερη ταινία που έχω δει! Δεν θέλω να γράψω κάτι για το σενάριο της γιατί όποιος δεν την ξέρει καλύτερα να μην ασχοληθεί και όποιος την έχει δει μέχρι τέλους θα έχει σημαδευτεί όπως εγώ.
Για το Snakes on the plane πάντως ο τίτλος είναι ακριβέστατος για το τι ταινία θα δεις 1.563.257 φίδια σε ένα αεροπλάνο, η ονειροπαγίδα δεν σε προετοιμάζει για τίποτα από αυτά που ακολουθούν...
Άλλη χειρότερη το Hulk με τον Eric Bana
Μακράν η αθλιότερη ταινία που έχω δει! Δεν θέλω να γράψω κάτι για το σενάριο της γιατί όποιος δεν την ξέρει καλύτερα να μην ασχοληθεί και όποιος την έχει δει μέχρι τέλους θα έχει σημαδευτεί όπως εγώ.
Για το Snakes on the plane πάντως ο τίτλος είναι ακριβέστατος για το τι ταινία θα δεις 1.563.257 φίδια σε ένα αεροπλάνο, η ονειροπαγίδα δεν σε προετοιμάζει για τίποτα από αυτά που ακολουθούν...
Άλλη χειρότερη το Hulk με τον Eric Bana
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
δεν μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο. είναι μια καλή ταινία που ο μπάνα βγάζει πράγματα. απλά όταν ακούμε χαλκ έχουμε στο μυαλό μας 'Hulk Smash'. δεν ήταν μια τέτοια ταινία.kara wrote:Άλλη χειρότερη το Hulk με τον Eric Bana
δεν το έχω δει, αλλά μου φαινόταν από το τρέιλερ ότι δεν πρέπει να έχει δομή.kara wrote:Μακράν η αθλιότερη ταινία που έχω δει! Δεν θέλω να γράψω κάτι για το σενάριο της γιατί όποιος δεν την ξέρει καλύτερα να μην ασχοληθεί και όποιος την έχει δει μέχρι τέλους θα έχει σημαδευτεί όπως εγώ.
Μήπως μπερδεύεις τους Hulk και λες αυτή με τον Edward Norton; Αυτή που λέω εγώ στο μεγαλύτερο μέρος της παρακολουθείς τον Hulk να παλεύει με τον Μπαμπά του και να κυνηγιούνται στην έρημο. Πιο Hulk Smash δεν γίνεται.Kuchiki_Byakuya wrote:δεν μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο. είναι μια καλή ταινία που ο μπάνα βγάζει πράγματα. απλά όταν ακούμε χαλκ έχουμε στο μυαλό μας 'Hulk Smash'. δεν ήταν μια τέτοια ταινία.kara wrote:Άλλη χειρότερη το Hulk με τον Eric Bana
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
kara wrote:Μήπως μπερδεύεις τους Hulk και λες αυτή με τον Edward Norton; Αυτή που λέω εγώ στο μεγαλύτερο μέρος της παρακολουθείς τον Hulk να παλεύει με τον Μπαμπά του και να κυνηγιούνται στην έρημο. Πιο Hulk Smash δεν γίνεται.
μπα, δεν νομίζω. την ίδια λέμε. απλά αυτή η ταινία έπρεπε να είχε συνέχεια, ήταν ωραία για να δούμε τα διλήμματα του ήρωα και του απλού ανθρώπου, την ανεξέλεγκτη δύναμη. ήταν ωραία ταινία για να θέσει ερωτήματα αλλά έπρεπε να συνεχιστεί για να λυθούν. περίπου όπως στον σπάιντερμαν που ενώ κινηματογραφικά δεν λέει τίποτα (δηλαδή για δεύτερη φορά δεν βλέπεται) είναι μια κλειστή και ολοκληρωμένη ιστορία.
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Τι λες τώρα. Τρελό γέλιο η ταινία, πέρασα πολύ γαμώ όταν την είχα δει. Κάποιοι άνθρωποι μου φαίνεται ξέρουν να κρίνουν μόνο "στα σοβαρά" μια ταινία.a_nikos wrote:Snakes on a plane, ισως οι πιο πεταμενες ωρες της ζωης μου (μεχρι να μπω Φυσικη Ι).
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
- nagas
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Δεν ξανακανω το λαθος να παω σε κουλτουριαρικη ταινια..... Ακομα κλαιω τα λεφτα του εισιτηριου και τις 2 ωρες απο την "εξιλέωση" (Atonement).....
Draco dormiens nunquam titillandus
Never tickle a sleeping dragon
Never tickle a sleeping dragon
- rest_in_pieces
- MechEng Seeder