To EMΠ or not to ΕΜΠ??
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: To EMΠ or not to ΕΜΠ??
εεεεεε ρε μαζοχες που εχουνε μαζευτει εδω περα!!!!!!!!να πω και εγω την αληθεια μου, και εγω ΕΜΠ θα διαλεγα αν ξανακανα μηχανογραφικο
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
Για τα γκομενάκια κι εσύ;;doublecore wrote:εεεεεε ρε μαζοχες που εχουνε μαζευτει εδω περα!!!!!!!!να πω και εγω την αληθεια μου, και εγω ΕΜΠ θα διαλεγα αν ξανακανα μηχανογραφικο
Mechanical Engineering NTUA, 2010
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr
για τα αγορακια αυτοςeNy wrote:Για τα γκομενάκια κι εσύ;;doublecore wrote:εεεεεε ρε μαζοχες που εχουνε μαζευτει εδω περα!!!!!!!!να πω και εγω την αληθεια μου, και εγω ΕΜΠ θα διαλεγα αν ξανακανα μηχανογραφικο
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Ο Doublecore είναι λίγο "διαφορετικός"glk wrote:για τα αγορακια αυτοςeNy wrote:Για τα γκομενάκια κι εσύ;;doublecore wrote:εεεεεε ρε μαζοχες που εχουνε μαζευτει εδω περα!!!!!!!!να πω και εγω την αληθεια μου, και εγω ΕΜΠ θα διαλεγα αν ξανακανα μηχανογραφικο
PERFECTION is my DIRECTION
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Ακόμα κρατά η κάψα σου για εξωτερικό?220volt wrote:Δεν ξέρω τι να απαντήσω στο poll.
Γιατί άμα έιχα την ευκαιρία ξανά, δε θα έκανα καν μηχανογραφικό, αλλά αίτησεις για πανεπιστήμια UK μεριά.
Προσωπικά δεν ξέρω τι να απαντήσω...Λογικά η απάντηση θα ήταν ναι καθώς δεν αποφασίζω εγώ στο θέμα επιλογής πόλης παρά μόνο στο θέμα επιλογής σχολής!
Γενικά όμως θα συμφωνήσω με ShadowMech & kopanosAE..οι μετακινήσεις στην Αθήνα είναι βάσανο!Για να κανονίσει ένα καφέ κάποιος χρειάζεται προετοιμασία αρκετών ωρών!!
Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;
- Doublecore
- Praetorian
και για τα γκομενακια αλλα κυριως δεν γουσταρα να παω να μεινω μονος μου σε μια αλλη πολη.eNy wrote:Για τα γκομενάκια κι εσύ;;doublecore wrote:εεεεεε ρε μαζοχες που εχουνε μαζευτει εδω περα!!!!!!!!να πω και εγω την αληθεια μου, και εγω ΕΜΠ θα διαλεγα αν ξανακανα μηχανογραφικο
Information learned is more valuable than information given.
- Λakedaimonas
- Praetorian
ΕΜΠ Μηχανολόγος Μηχανικός μέχρι τελικής πτώσεως μέχρι το τέλος του κόσμου.
Μου φαίνεται μερικοί δεν εκτιμήσατε ακόμα τον τρόπο σκέψης που χαρίζει η σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών. Δεν λέω πως όλα είναι ρόδινα, αλλά από τρόπο σκέψης αν κάποιος δεν είναι geek τότε σκίζει.
Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί είναι φυτά λειτουργούν ακριβώς με την ίδια δομή που λειτουργεί μια γλώσσα προγραμματισμού.
Οι πολιτικοί μηχανικοί είναι απλά στάσιμοι στον τρόπο σκέψης μια και όλο ασχολούντε με θέματα στασικής μηχανικής.
Οι αρχιτέκτονες την έχουν δει καλλιτέχνες alternativαδες.
ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου.
Μου φαίνεται μερικοί δεν εκτιμήσατε ακόμα τον τρόπο σκέψης που χαρίζει η σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών. Δεν λέω πως όλα είναι ρόδινα, αλλά από τρόπο σκέψης αν κάποιος δεν είναι geek τότε σκίζει.
Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί είναι φυτά λειτουργούν ακριβώς με την ίδια δομή που λειτουργεί μια γλώσσα προγραμματισμού.
Οι πολιτικοί μηχανικοί είναι απλά στάσιμοι στον τρόπο σκέψης μια και όλο ασχολούντε με θέματα στασικής μηχανικής.
Οι αρχιτέκτονες την έχουν δει καλλιτέχνες alternativαδες.
ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου.
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
ήτανε και απρόσμενη απάντησηeNy wrote:katsimitros wrote:eNy wrote:Εγώ θα το ξαναδήλωνα. Για τους ίδιους λόγους που το δήλωσα και την πρώτη φορά.
Οι οποίοι είναι;
τα γκομενάκια..
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
εγω τους ηλεκτρολόγους είχα δηλώσει και μάλλον τους ηλεκτρολόγους θα ξαναδηλωνα
My life for the Horde!