Seeder χωρίς να είσαι απλό μέλος;
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Seeder χωρίς να είσαι απλό μέλος;
καλησπέρα! μπορώ να γίνω κατευθείαν seeder χωρίς να είμαι πρώτα απλό μέλος;
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Re: Seeder χωρίς να είσαι απλό μέλος;
Καλησπέρα! όλοι όσοι που εγγραφόνται στη σελίδα είναι απλά μέλη!
Για να γίνεις seeder, θα πρέπει να ανεβάσεις κάποια εργασία, ή σημειώσεις, ή θέματα εξεταστικής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ: http://www.e-polytexneio.gr/viewtopic.php?f=118&t=148
Για να γίνεις seeder, θα πρέπει να ανεβάσεις κάποια εργασία, ή σημειώσεις, ή θέματα εξεταστικής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ: http://www.e-polytexneio.gr/viewtopic.php?f=118&t=148
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
-
- Second Lieutenant
- Σχολή: Μηχανολόγος
$$$
Last edited by GranitaapoPeponi on Sat Jun 15, 2013 2:13 am, edited 1 time in total.
Koykoyloflore όσο και να καμουφλαριστείς, τα gay ποστ σου απόρροια της καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας σου σε προδίδουν
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
-
- Second Lieutenant
- Σχολή: Μηχανολόγος
$$$
Last edited by GranitaapoPeponi on Sat Jun 15, 2013 2:11 am, edited 1 time in total.
Με τον αλλ και τον καθε αλλ δεν εχω τιποτα. Σεβομαι το δικαίωμα στη διαφορετικότητα καθως και το σεξουαλικο προσανατολισμό ολων
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Όσα δεν τα πιάνει η αλεπού, τα κάνει gayμαστάρια;
Ποοο ρε soti του εκανες την μούρη κρέας....soti wrote:Όσα δεν τα πιάνει η αλεπού, τα κάνει gayμαστάρια;
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Κυριολεκτικά θλίβομαι και μου γίνεται η μούρη κρεάς όταν τέτοιες ομοφοβικές αντιλήψεις εκφράζονται από μορφωμένα άτομα , νέα παιδιά που αύριο θα έχουν προταγωνιστικό ρόλο στην κοινωνία μας. Εγώ οραματίζομαι μια κοινωνία όπου ο αλλ θα μπορεί να δηλώνει περήφανος για αυτό που είναι, να συμβιώνει με το εκάστοτε ταίρι του και γιατί όχι να είναι εις θέση αύριο να μπορεί να υιοθετήσει παιδιά. Οι δικές σας σκοταδιστικές αντιλήψεις μου θυμίζουν αυτάAdamaklas wrote:Ποοο ρε soti του εκανες την μούρη κρέας....soti wrote:Όσα δεν τα πιάνει η αλεπού, τα κάνει gayμαστάρια;