Αποτελέσματα Έκτακτικης Πτυχιακής εξεταστικής
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Αποτελέσματα Έκτακτικης Πτυχιακής εξεταστικής
Βγήκαν τα ΜΤΜ, αν ανέβω σήμερα θα βγάλω φωτο
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change".Charles Darwin
Re: Αποτελέσματα Έκτακτικης Πτυχιακής εξεταστικής
Είναι και στο ιντερνετ απότι είπε ο χίνης.spooky wrote:Βγήκαν τα ΜΤΜ, αν ανέβω σήμερα θα βγάλω φωτο
Η ηλιθιότητα έχει όρια. Απλώς είναι πολλοί αυτοί που τα ξεπερνούν.
που στο ιντερνετ?
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Στο mycourses δεν ειναι, στις σελιδες μαθηματων δεν ειναι. Δεν το βρίσκω ουτε εγω..
Απ: Αποτελέσματα Έκτακτικης Πτυχιακής εξεταστικής
Στα στοιχεια σπουδαστη ειναι
I have tapatalk too
I have tapatalk too
βγηκαν ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ Ι (γραμματεια) και ΑΤΜΟΙ Ι (κτηριο Ο)
koroblo
βγηκε εφοδιαστικη!κοπηκαν μονο 2 ατομα
Σχέδιο 1 στην γραμματεία.
Παιδες καλησπερα!!
Σημερα πηγα απο ΣΕΜΦΕ για να δω τι παιζει με τους βαθμους της Φυσικης 1 μιας και δωσαμε πρωτο μαθημα και ημασταν μονο 10 ατομα!
Πετυχα την ΟΜΟΡΦΙΑ και μου ειπε οτι εχουν βγει οι βαθμοι και οτι απο το τμημα του παρασκευαιδη περασαν ολοι και απο το δικο της εκοψε μονο 2 ατομα και περιμενει λεει να της φερουν τα θεματα της εξετασης λυμενα για να τους περασει και αυτους! για αυτο λεει δεν εχουν στειλει βαθμους γιατι περιμενουν αυτα τα 2 ατομα!! Οταν την ρωτησα ονοματα να μου πει μου απαντησε "Ξερουν αυτοι οι 2 οτι δεν εγραψαν καλα.....και αν αργησουν και αλλο θα τους στειλω γραμματεια τους βαθμους" κατι ελεγε επισης οτι εχει βγαλει λεει και ανακοινωση αλλα δεν καταλαβα! για αυτο αν ξερετε καποιον/α απο τμημα παπαδημητριου που εδινε εκτακτα φυσικη 1 να παει να την βρει να δει αν ειναι να δωσει τα θεματα της εξετασης λυμενα!!
Σημερα πηγα απο ΣΕΜΦΕ για να δω τι παιζει με τους βαθμους της Φυσικης 1 μιας και δωσαμε πρωτο μαθημα και ημασταν μονο 10 ατομα!
Πετυχα την ΟΜΟΡΦΙΑ και μου ειπε οτι εχουν βγει οι βαθμοι και οτι απο το τμημα του παρασκευαιδη περασαν ολοι και απο το δικο της εκοψε μονο 2 ατομα και περιμενει λεει να της φερουν τα θεματα της εξετασης λυμενα για να τους περασει και αυτους! για αυτο λεει δεν εχουν στειλει βαθμους γιατι περιμενουν αυτα τα 2 ατομα!! Οταν την ρωτησα ονοματα να μου πει μου απαντησε "Ξερουν αυτοι οι 2 οτι δεν εγραψαν καλα.....και αν αργησουν και αλλο θα τους στειλω γραμματεια τους βαθμους" κατι ελεγε επισης οτι εχει βγαλει λεει και ανακοινωση αλλα δεν καταλαβα! για αυτο αν ξερετε καποιον/α απο τμημα παπαδημητριου που εδινε εκτακτα φυσικη 1 να παει να την βρει να δει αν ειναι να δωσει τα θεματα της εξετασης λυμενα!!