Απονομή πτυχίων
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Απονομή πτυχίων
ξέρουμε πότε θα γίνει η απονομή πτυχίων φέτος ?
Re: Απονομή πτυχίων
εχουμε κανενα νεοτερο παιδια?
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Σήμερα πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία και μου είπαν ότι η απονομή θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.
Και πότε περιμένουν να βγάλουν ανακοίνωση;...ξέρω αρκετά παιδιά που θέλουν να κανονίσουν τις άδειες στο στρατό για να παρευρεθούν και ακόμα περιμένουν
Count me in! Θα περάσω την τετάρτη από τη σχολή και θα πάω να τους πω αυτό ακριβώς.markal wrote:ξέρω αρκετά παιδιά που θέλουν να κανονίσουν τις άδειες στο στρατό για να παρευρεθούν και ακόμα περιμένουν
Η επόμενη άδειά μου είναι στα χέρια τους, μήπως ν'αρχίσω να φοβάμαι;
Σιγουρευτήκαμε για τη πρωτη βδομαδα του ιουνιου?
Παιδια ποσες φορες μεσα στο χρονο γινονται απονομες πτυχιων?Γιατι νομιζα οτι ειναι μετα απο εξεταστικες
οχι, μια φορα το χρόνο τελη μαιου-αρχες ιουνιου μονο
Παίδες η απονομή θα γίνει ως εξής: 3 Ιουνίου από Α-Λ και 10 Ιουνίου από Μ-Ω...θα βγει και σχετική ανακοίνωση στην σελίδα της σχολής
Ερωτηση : Εγώ που θα παραδώσω διπλωματική τον Ιούλη πότε θα μπορέσω να πάρω το πτυχίο στο χέρι μου; Δεν μου ακούγεται λογικό να μην γίνεται απονομή με το πέρας του ακαδημαικού έτους,αλλά πιο νωρίς.