προβοκάτσια, καθαρή προβοκάτσια.castiel wrote:όποιος δεν είδε παο-πλατανιάς δεν έχασε!
εμείς από την κρήτη δεν τα σηκώνουμε αυτά.
προβοκάτσια, καθαρή προβοκάτσια.castiel wrote:όποιος δεν είδε παο-πλατανιάς δεν έχασε!
να μιλάς για πράγματα που ξέρεις. αν κάποιοι οπαδοί ταιριάζουν με τους παλιούς κομμουνιστές είναι οι ολυμπιακοί, που θέλουν να παίζει η ομάδα με τρία δεκάρια, τρία σέντερ φορ, τέσσερα εξτρέμ και δύο κεντρικούς αμυντικούς να κατεβάζουν μπάλα.Kyria_patatokeftou wrote:η ιστορική ομάδα και το ιστορικό κόμμα τα σκάτωσαν σήμερα ή μου φαίνεται;
σιγά κύριε ειδήμονα, μη μας εκκαθαρίσεις κιόλας σαν προδότες του καθεστώτος!Kuchiki_Byakuya wrote:να μιλάς για πράγματα που ξέρεις. αν κάποιοι οπαδοί ταιριάζουν με τους παλιούς κομμουνιστές είναι οι ολυμπιακοί, που θέλουν να παίζει η ομάδα με τρία δεκάρια, τρία σέντερ φορ, τέσσερα εξτρέμ και δύο κεντρικούς αμυντικούς να κατεβάζουν μπάλα.Kyria_patatokeftou wrote:η ιστορική ομάδα και το ιστορικό κόμμα τα σκάτωσαν σήμερα ή μου φαίνεται;
Spoiler: show
είμαι αεκ, εμείς στην αεκ είμαστε αριστεροί, άρα κατά των καθεστώτων,Kyria_patatokeftou wrote:σιγά κύριε ειδήμονα, μη μας εκκαθαρίσεις κιόλας σαν προδότες του καθεστώτος!