Stoker
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- doriiina
- Metallurgy Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
Stoker
Χολιγουντιανό ντεμπούτο του Chan-wook Park.
Σενάριο (με κάποια κενά) από τον Wentworth Miller aka Mr. Prison Break (no comments here).
Mia Wasikowska, Matthew Goode πολύ καλοί.
Celebrity gossip: Nicole Kidman "λιγότερο" plastic από τις τελευταίες τις ταινίες. Such a shock!
3.5 αστεράκια (κυρίως λόγω φωτογραφίας)
7.6/10 στο imdb.
http://skymovies.sky.com/stoker
Αυτά
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Stoker
πες μου ότι στο τρέιλερ δεν έβαλαν τις μοναδικές σκηνές της νικόλ που πράγματι επιβεβαιώνει την φήμη ότι είναι ηθοποιός.
- doriiina
- Metallurgy Seeder
όχι. είναι καλή. υποδύεται την unstable/αφελή μάνα/χήρα.
στο Paperboy ήταν πολύ καλύτερη imo
στο Paperboy ήταν πολύ καλύτερη imo
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
αν πω 'καιρός ήταν' θα είμαι πολύ κακός;doriiina wrote:όχι. είναι καλή.
αυτούς τους ρόλους δεν τους εμπιστεύομαι για να δείξουν κάτι, ειδικά από μια γυναίκα, λίγο ανακατεμένο μαλλί, λίγο άδειο μάτι λίγο κοντινό από τον σκηνοθέτη και σώζεται η κατάσταση.doriiina wrote: υποδύεται την unstable/αφελή μάνα/χήρα.
- doriiina
- Metallurgy Seeder
Κι εγώ δεν περίμενα τίποτα απ'την ώρα που έπαιξε στο Nine και άρχισε να το τερματίζει με τις πλαστικές.
Αλλά επανήλθε και το ταλέντο της μαζί με το πρόσωπο απ'ό,τι φαίνεται
Όσον αφορά στο ρόλο της, έχεις ένα point. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δε χάνει πουθενά.
Βέβαια, αυτός που ξεχωρίζει στην ταινία είναι ο Matthew Goode, που τον είχαμε συνηθίσει σε χαζορομαντικές κομεντί. (τις έχω δει όλες )
Αλλά επανήλθε και το ταλέντο της μαζί με το πρόσωπο απ'ό,τι φαίνεται
Όσον αφορά στο ρόλο της, έχεις ένα point. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δε χάνει πουθενά.
Βέβαια, αυτός που ξεχωρίζει στην ταινία είναι ο Matthew Goode, που τον είχαμε συνηθίσει σε χαζορομαντικές κομεντί. (τις έχω δει όλες )
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
ενώ πριν μας είχε τρελάνει με τις υποκριτικές της ικανότητες και την λατρεία της στον κινηματογράφο. άντε να είχε υποκριθεί κανά οργασμό.doriiina wrote:Κι εγώ δεν περίμενα τίποτα απ'την ώρα που έπαιξε στο Nine και άρχισε να το τερματίζει με τις πλαστικές.
απλά είχε (και εμείς μαζί) ξεχάσει ότι είχε ταλέντο.doriiina wrote:Αλλά επανήλθε και το ταλέντο της μαζί με το πρόσωπο απ'ό,τι φαίνεται
Spoiler: show
ναι.doriiina wrote:Βέβαια, αυτός που ξεχωρίζει στην ταινία είναι ο Matthew Goode, που τον είχαμε συνηθίσει σε χαζορομαντικές κομεντί. (τις έχω δει όλες )
my point exactly.doriiina wrote:Όσον αφορά στο ρόλο της, έχεις ένα point. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δε χάνει πουθενά.
το δα σήμερα. Καλό ταινιάκι για να περνάει η ώρα αλλά δεν έκοψα και φλέβα. Τίγκα επιρροές από Ψυχώ. Ειδικά ο θείος ήταν κόπυ Νόρμαν Μπέητς