Η πρώτη σου πρόταση ισχύει και για τους Ισπανούς. Αλλά από την άλλη πόσο τραγικό είναι να μην το πήρε η Ολλανδία με παίχτες της κλάσης των Cruyff, Van Basten, Gullit και να το πάρει με βασικό επιθετικό τον Van Persie που αν και παιχταράς γενικότερα, σ'αυτή τη διοργάνωση ήταν πιο άχρηστος κι από τις πέτρες?Doublecore wrote:Εγω θελω Ολλανδια γιατι τοσα χρονια που ειχε ομαδαρα δεν επαιρνε καμια κουπα και τωρα που εχει παλι ομαδαρα πρεπει να το παρει για να βγαλει απο πανω της την ταμπελα των losers.
Εκτος απο αυτο παιζει πολυ καλα με ενα κεντρο που φυσαει ενω η Ισπανια δεν δειχνει την ιδια σταθεροτητα απο το κεντρο και μπροστα, γι' αυτο και εχει βαλει λιγοτερα γκολ απο την Ολλανδια.
Αυτό με τα γκολ δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Αν είναι έτσι η Γερμανία θα έπρεπε να το έχει πάρει ήδη. Οι Ισπανοί είχαν την ατυχία να χάσουν από την Ελβετία και από εκείνο τον αγώνα και μετά, όλες οι ομάδες (ακόμη και η Γερμανία χθες) στήνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Το πρόβλημα της Ισπανίας είναι η επιμονή με τον Torres. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα παιχνίδια ενάντια σε Πορτογαλία και Παραγουάη. Η Ίσπανια ήταν μέτρια και με το που βγήκε ο Torres, έγιναν 3-4 φόρες πιο απειλητικοί.
Anyway, όποιος κι αν το πάρει εγώ θα είμαι ικανοποιημένος. Η Ισπανία είναι η πιο αδικημένη ομάδα από την Ιστορία γιατί με τόσους παιχταράδες που έχει βγάλει δεν είχε καταφέρει μέχρι σήμερα ούτε ημιτελικά να πάει, και 2η πίσω της είναι η Ολλανδία που είναι πάνω κάτω στην ίδια φάση αλλά τουλάχιστον είχε 2 τελικούς.