σε έναν τόσο αλληλεξαρτώμενο κόσμο δεν μπορούμε να λέμε φταίω-φταίει τόσο αβίαστα. όλα αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι. το θέμα είναι να υπάρχουν οι περιορισμοί για το συμφέρον του κόσμου. βέβαια αυτό είναι κ ιδεολογικό θέμα οπότε μπαίνουν άλλα ζητήματα, παρέμβαση σε αγορά κλπ κλπ. σε κάθε περίπτωση είμαι υπέρ του να ζητείται η γνώμη του κόσμου για όλα αυτά, και τα δημοψηφίσματα είναι ο καλύτερος τρόπος νομίζω.BinLaden wrote:@soti: Καταρχάς, εμείς φταίμε που με το κούρεμα μας βγάλαμε off δύο τράπεζές τους. Τώρα, εντάξει, εάν μου πείς ότι έπρεπε να ψηφίσουν επιστροφή στη λιρίτσα, συμφωνούμε, αλλά εμείς ανάψαμε το φυτίλι.
πάντα έτσι γίνονται αυτά. και ο γιωργάκης για να ρίξει την ιδέα του δημοψηφίσματος περίμενε να κλείσουν οι αγορές. το άλλο ωραίο που ακούστηκε σχετικά με μία πρόταση πέρισυ το μάιο από το συριζα για κατακράτηση μέρους των καταθέσεων είναι ότι "άλλο να μας παίρνουν τα λεφτά οι τροικανοί και άλλο δημοκρατικά να αποφασίσουμε να σώσουμε τη χώρα" χαχα ακόμα γελάω..* Η δημοκρατία στο απόγειό της. Στα μουλωχτά, εν μέσω τριήμερης αργίας, παγώνοντας τους λογαριασμούς πριν καν βγεί κάποιος νόμος. Έτσι για τα προσχήματα ρε παιδί μου.. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
το θέμα είναι ότι περνάμε παγκοσμίως πρωτόγνωρες καταστάσεις και οι πολιτικοί της ευρώπης είναι κατώτεροι των περιστάσεων, πόσω μάλλον της ελλάδας.