Γενική Συνέλευση Μηχανολογων Τρίτη 5 Μαρτιου
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Γενική Συνέλευση Μηχανολογων Τρίτη 5 Μαρτιου
Μολις εφυγα απο την συνελευση, και δν είχε τελειώσει μεχρι τις 4.15, δεν ξερω αν θα εχει απαρτία, παντως δν μιλάνε για κατάληψη.
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τότε το πλαίσιο των εαακ.Λένε για κατάληψη την πέμπτη...
απ'ότι μου είπαν δε βγήκε απαρτία
To πλαίσιο Εαακ έγραφε ξεκάθαρα κλειστή σχολή την ΠέμπτηAdamaklas wrote:Μολις εφυγα απο την συνελευση, και δν είχε τελειώσει μεχρι τις 4.15, δεν ξερω αν θα εχει απαρτία, παντως δν μιλάνε για κατάληψη.
Συμμετοχη στις κινητοποιήσεις ελεγε... δν διαβασα κλειστή σχολή....
συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και κλειστή σχολή. Απλά δεν το έγραφε με μεγαλύτερα γράμματα ή μπολνταρισμένο.nough said
- ShadowMech
- Praetorian
new marketing tactics: Project "Under cover"Απλά δεν το έγραφε με μεγαλύτερα γράμματα
Σωστη η αρχικη διαπιστωση
Άμα είσαι παραγωγής όμως δε μασάς από τέτοιου είδους μάρκετινγκ και τα βλέπεις όλαShadowMech wrote:new marketing tactics: Project "Under cover"Απλά δεν το έγραφε με μεγαλύτερα γράμματα
Σωστη η αρχικη διαπιστωση
Συγχωρέστε μου την απορία, αλλά τί είναι την Πέμπτη; Δε βλέπω κάτι..
- nikosama
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Έλεγαν, αν δε κάνω λάθος, για συμμετοχή σε πορεία, που θα γίνει την Πέμπτη.BinLaden wrote:Συγχωρέστε μου την απορία, αλλά τί είναι την Πέμπτη; Δε βλέπω κάτι..