Χαριστικές εξεταστικές στη σχολή
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Χαριστικές εξεταστικές στη σχολή
Μαλακία. Εγώ είχα καταλάβει ότι θα είναι και γι αυτούς που είναι 5ο έτος, ενώ η ανακοίνωση λέει για 07 και πριν...
-
- MechEng Seeder
Καλησπέρα παιδιά,
Γνωρίζει κανείς, από τους παλαιότερους ίσως, αν περάσεις μάθημα στην πτυχιακή εξεταστική δικαιούσαι να το δώσεις για βελτίωση εντός του έτους? Ρώτησα στην γραμματεία και μου είπαν ότι δεν ξέρουν....
Γνωρίζει κανείς, από τους παλαιότερους ίσως, αν περάσεις μάθημα στην πτυχιακή εξεταστική δικαιούσαι να το δώσεις για βελτίωση εντός του έτους? Ρώτησα στην γραμματεία και μου είπαν ότι δεν ξέρουν....
το πρόγραμμα πότε θα βγει? ξέρει κανείς?
Μεχρι τις 8/2 ειναι οι δηλωσεις και μεχρι τις 15/2 ειναι η τρεχουσα εξεταστικη, οποτε εχουμε καιρο!
Παίδες εφόσον δηλώνουμε πριν βγει το πρόγραμμα, λογικά η δήλωση ενός μαθήματος δεν θα συνεπάγεται υποχρεωτική παρουσία στην εξέταση ε ;
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Υποχρεωτική παρουσία στην εξέταση δεν νομίζω να υπάρχει.
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως γίνεται η "επιλεγμένη την επιλογή αίτησης αποδεικτικού παραλαβής" από το mail της σχολής. Το αναφέρει στο pdf για την εξέταση επί πτυχίω σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις αίτηση μέσω e-mail.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Το έχει σαν επιλογή μαζί με κάτι άλλα στις ρυθμίσεις.Δηλαδή το τσεκάρεις πριν γράψεις το mail.
Μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος (να το γράψεις πιο αναλυτικά)?
Γιατί στο tab mail στα preferences που έψαξα δεν βρήκα κάτι..
Επίσης το mail που χρησιμοποιώ είναι to @mail.ntua.gr
Μπες από webmail.ntua.gr και πήγαινε πάνω στο γρανάζι κ κάνε τις επιλογές σου. Εγώ βασικά επέλεξα και Delivery Status Notification και αναφορά παράδοσης. Αν κανείς ξέρει αν είναι σωστό ή αν έπρεπε να κάνουμε κάτι άλλο ας το πει.fontas wrote:Μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος (να το γράψεις πιο αναλυτικά)?