καλά, εσύ μπορεί και να τη γλιτώσεις. αλλά κανόνισε την πορεία σου*castiel wrote:κουτσίκι θα φας ban και έλα να μου πεις μετά εμένα για ασυδοσία της εξουσίας και αντιεξουσιαστές
Το πιο άχρηστο Ποστ.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Το πιο άχρηστο Ποστ.
Spoiler: show
- Kitharistas
- Praetorian
Είναι που σφίξανε οι ζέστες και θέλει banάκι, δεν φταίει ο κακομοίρης...castiel wrote:κουτσίκι θα φας ban και έλα να μου πεις μετά εμένα για ασυδοσία της εξουσίας και αντιεξουσιαστές
Θέλει αγάπη για να ενώσεις μια μπαλάντα <3
το πιο εύστοχο σχόλιο.Enositis wrote:__________________________________________________________________
πού σφίξανε οι ζέστες ρε; δεν ξέρουμε πού να μπούμε από τη βροχή και τον αέρα.Kitharistas wrote:Είναι που σφίξανε οι ζέστες και θέλει banάκι, δεν φταίει ο κακομοίρης...
- Kyria_patatokeftou
- MechEng Seeder
χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχει και πανσέληνο
ξαβαβγηκαν οι power rangers στη μοδα, οι υπερασπιστες της ελευθεριας και της αληθειας...οι μονοι αδιαφθοροι-αδιαβροχοι ...και το νεο ονομα τους : ομαδα αλήθειας-truth team ... www.truthteam.gr
κλαιω απο το γελιο
κλαιω απο το γελιο
- Kyria_patatokeftou
- MechEng Seeder
πωω τι φρούτο είναι αυτό ;! ρίγος με διαπερνά χαχα μου έφτιαξες τη διάθεση! ποιος ξέρει τι να είναι τώρα αυτοί από πίσω..:jobo wrote:ξαβαβγηκαν οι power rangers στη μοδα, οι υπερασπιστες της ελευθεριας και της αληθειας...οι μονοι αδιαφθοροι-αδιαβροχοι ...και το νεο ονομα τους : ομαδα αλήθειας-truth team ... http://www.truthteam.gr
κλαιω απο το γελιο
δαπίτες στα γραφεία βουλευτών κ υπουργών/
δαπίτες φαντάροι/
το διάλειμμα του κωστάκη από το playstation...;
πρεπει να ειναι επισημο σαιτ της ν.δ. ...συνιστω ανεπιφυλακτα να δειτε το σημερινο της ελλληνοφρενειας...εχει και φαρσα σχετικα με την truth team στον κεδικογλου.....
μπα εμενα ροζ μου φαινεται ο σπηλιωτοπουλος...
μπα εμενα ροζ μου φαινεται ο σπηλιωτοπουλος...
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
γατάκια κακλαμάνης.jobo wrote:μπα εμενα ροζ μου φαινεται ο σπηλιωτοπουλος...
στην χειρότερη λιάπης . όχι σπηλιωτόπουλος.
Ο μαύρος σίγουρα είναι ο βορίδης και ο άδωνις είναι κακός γιατί πάντα αυτοί έχουν τόσο εκνευριστική φωνή.