Χειμερινή Εξεταστική 2012-2013
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Εξεταστική 2012
ρε σεις ειμαι ο μονος που θεωρει το προγραμμα αισχρο?
-
- Second Lieutenant
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Χειμερινή Εξεταστική 2012-2013
οχι μην ανησυχεις κι εγώ είμαι ένας απ άυτους !!!
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
όχι τόσο αισχρό όσο θα μπορούσε να είναι.t1991 wrote:ρε σεις ειμαι ο μονος που θεωρει το προγραμμα αισχρο?
αντι οι παραταξεις να κανουν συνελευσεις για να μπει wi-fi στην σχολή δεν κοιτανε λιγο το προγραμμα που γραφουμε 3 μαθήματα τομέα σε 2 μέρες και άλλα 2 επιλογής την ίδια βδομάδα στο 7ο εξάμηνο παραγωγής?
- Kitharistas
- Praetorian
Γιατί πότε το πρόγραμμα ήταν νορμάλ? Πάντα fuck-logic το θυμάμαι εγώ
-
- Second Lieutenant
εγώ το λέω από την άποψη ότι μας έβγαλαν το προγραμμα 14 μέρες πριν και την ίδια μέρα που αρχίζουμε έχουμε κι εργαστήριο μηχανικής 3.Αυτό σίγουρα είναι αισχρό!
Εχεις δικιο αλλα...Ας μην κανατε καταλληψεις θα σου πουν, γνωστη η καραμελα τους πλεον...
εμενα προσωπικα η τελευταια βδομαδα με παει καπως...
οι καταληψεις δν εχουν να κανουν. την παραταση που ηταν να παρουν την πηραν. πιο λογικο ειναι να σ πουν "πολυτεχνειο δεν ηθελες....." :pnikolio wrote:Εχεις δικιο αλλα...Ας μην κανατε καταλληψεις θα σου πουν, γνωστη η καραμελα τους πλεον...
παιδιά μη σκάτε. 65 μαθήματα σε 3,5 βδομάδες είναι, σκατά αντικειμενικά θα βγει το πρόβλημα ακόμα και με ευρετικό αλγόριθμο. Ορθολογικά και μόνο δεν βγαίνει, διότι για καθένα που του κάθεται καλά θα υπάρχει ένας να του κάθεται χάλια
Re: Εξεταστική 2012
εγω ρωτησα στη γραμματεια και μου ειπαν οτι δεν εχει ερθει καποιο εγγραφο απο το υπουργειο για την χαριστικη.vik wrote:Ρε παιδιά, ξέρει κανένας τι θα γίνει με τη χαριστική;