ChildInTime wrote:τι απάντηση ειναι αυτη ρε μαγκα ; κριμα γιατι στις συνελευσεις σε βλεπω να προσπαθεις να μιλησεις ηρεμα με τα "κομματοσκυλα" σε πηγαδακια και δεν εχω παρατηρησει τοση ειρωνια... εδω γιατι ετσι ; αν απο αυτα που ειπα πραγματικα εσυ καταλαβες οτι εννοω καποιο σκοτεινο κεντρο εξουσιας που κατευθυνει τις μαζες των ανεξαρτητων τοτε συγνωμη που θα στο πω αλλα η αναλυτικη σου ικανοτητα και οι γνωσεις σου περι κοινωνικης θεωριας είναι ελλιπέστατες.. οτι και να καταλαβες ομως μπορουσες να το θεσεις πολυ πιο κομψα
(β-α)/2 δεν κολλαω εγω στην καραμελα των κομματων και της κομματικοποιησης... εσυ το ανεφερες πενηντα φορες στη συνελευση, συγχαιρωντας μαλιστα παιδι που μιλησε επειδη ειναι ακομματιστος. απο χθες το βραδυ γεμισατε τρεις σελιδες ποστ που εξακολουθειτε να λετε το ιδιο και μοναδικο πραγμα... κατι αλλο ρε παιδια ετσι για αλλαγη ; ή ειναι τοσο ανιατη ασθενεια της εποχης μας το να ανηκεις καπου πολιτικα και πρεπει πρωτα απο ολα να γιατρεψουμε αυτο ;
νταξ αυτό δεν είναι κακό , ξέρεις κανέναν που θέλει να συζητήσει για το να βάλει πετρέλαιο ?Melenios wrote:γιατί πρέπει να διαμαρτυρόμαστε από κάθε ομάδα που ανήκουμε?
δηλ διαμαρτυρόμαστε ως Έλληνες πολίτες (οκ αυτό)
μετά διαμαρτυρόμαστε ως φοιτητές (για τα ίδια πράγματα)
μετά έχει σειρά να διαμαρτυρόμαστε ως μέλη ομάδας ποδοσφαίρου
και αργότερα στην συνέλευση της πολυκατοικίας μας να κατεβάζουμε πλαίσιο, με θέμα τον πόλεμο στη Συρία
Vladimir wrote:Εγώ απλά ντρέπομαι.
Αυτό ήθελα να πω.