Νομίζω καλό είναι να κάνουμε ένα poll και να δούμε που στέκεται εν έτει 2012 ο φοιτητής του ΕΜΠ στο δίλημμα που αντιμετωπίζει όσο πλησιάζει στην ημερομηνία αποφοίτησης:
Σκέφτεστε να φύγετε απ την Ελλάδα μόλις πάρετε το πτυχίο (για μεταπτυχιακό, δουλειά, διδακτορικό) ή να παραμείνετε στην Ελλάδα;
Ελλάδα ή Εξωτερικό;
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Re: Ελλάδα ή Εξωτερικό;
μάλλον ναι..
εκτός αν βρεθεί καμιά καλή δουλειά εδώ...
από την άλλη όσο καλή και να είναι η δουλειά τα πράγματα εδώ φαίνεται πως πάνε από το κακό στο χειρότερο, οπότε το μάλλον γέρνει προς το σίγουρα με τον καιρό...
εκτός αν βρεθεί καμιά καλή δουλειά εδώ...
από την άλλη όσο καλή και να είναι η δουλειά τα πράγματα εδώ φαίνεται πως πάνε από το κακό στο χειρότερο, οπότε το μάλλον γέρνει προς το σίγουρα με τον καιρό...
Παρακαλάω να υπάρχει ΕΜΠ για τα υπόλοιπα 3 χρόνια αρχικά...
Στα τρέναααααα!
- SlasherG
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Σίγουρα ναι. εδώ και πόσα χρόνια.
το ερώτημα είναι γτ δεν έχω ήδη φύγει, προσωπικά.
το ερώτημα είναι γτ δεν έχω ήδη φύγει, προσωπικά.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
γιατί η φύση δεν μπορεί να επιτρέψει να μην γίνει μια τέτοια συνύπαρξη.SlasherG wrote:το ερώτημα είναι γτ δεν έχω ήδη φύγει, προσωπικά.
ρε παιδιά, σε χώρα της υποσαχάριας αφρικής ένας νέος μορφωμένος άνθρωπος τι μπορεί να κάνει;
Kuchiki_Byakuya wrote:ρε παιδιά, σε χώρα της υποσαχάριας αφρικής ένας νέος μορφωμένος άνθρωπος τι μπορεί να κάνει;
γνωριμία με καμία ξαδέρφη της charlize theron
Παρακαλάω μέχει να τελειώσω να μην εχει παρει πτυχιο ο Κουκουλοφλώρος/Στάθης/ Γρανίτα απο Πεπόνι <3
- kage21
- MechEng Seeder
Αν και θα προτιμουσα να μεινω Ελλαδα και να μην ξενιτευτω,δε φαινεται να ειναι τοσο εφικτο...οποτε μαλλον ναι..
Νομίζω καλό ειναι να σκεφτόμαστε ότι ίσως οι πόρτες να μην ειναι ανοιχτές...