Καλησπέρα στο forum, Long time no see κλπ κλπ. Θέλω να παρακαλέσω για μια σχετικά επείγουσα χάρη. Αν κάποιοι (κυρίως απευθύνομαι στην Παλιά Φρουρά) είχαν κάνει τα "μαθήματα" (ξέρω, γελά ο κόσμος) MS Project, τυχαίνει να έχουν κρατήσει τις σημειώσεις; Αν όχι, έχει κάποιος καλός άνθρωπος κανένα ελληνόφωνο οδηγό για το MS Project; Είστε η πρώτη και πλέον αξιόπιστη πηγή μου. Αν αποτύχει αυτό το πολύ να στείλω κανένα e-mail της ξεφτύλας στον Κηρυττόπουλο.
Σας αγαπώ όλους, τα φιλιά μου από την παγωμένη (ΠΑΓΩΜΕΝΗ όμως) Σκωτία.
<3
Sabbattack
Σημειώσεις ΜS Project (Προγρ. & Διοίκηση Έργων)
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- SlasherG
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Σημειώσεις ΜS Project (Προγρ. & Διοίκηση Έργων)
καμία ιδέα δεν έχω από το τι ζητάς. όμως... αυτό δε σε βοηθάει ε?
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καλέ μου μοντεράτορα, αλλά επειδή δε το θέλω για μένα (για τη φουκαριάρα τη μάνα μου κλπ κλπ), θα το στείλω στον ενδιαφερόμενο μπας κ την παλέψει, γιατί δε νομίζω να τα βγάζει πέρα με τα αγγλικά. Αν κάποιος πάντως έχει κάτι, ευπρόσδεκτο.
Στο μάθημα Προγραμματισμό και Διοίκηση Έργων κάναμε εργασία στο MS Project και για αυτόν τον λόγο στο μπεζ βιβλίο που πέρναμε από τον τομέα υπάρχουν 100+ σελίδες γραμμένες από τον Κηρρυτόπουλο για το πρόγραμμα. Πήγαινε στο κτίριο Ν του τομέα και πάρε ένα μπεζ Προγραμματισμό και Διοίκηση Έργων, έχει μπόλικαfoiver wrote:Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καλέ μου μοντεράτορα, αλλά επειδή δε το θέλω για μένα (για τη φουκαριάρα τη μάνα μου κλπ κλπ), θα το στείλω στον ενδιαφερόμενο μπας κ την παλέψει, γιατί δε νομίζω να τα βγάζει πέρα με τα αγγλικά. Αν κάποιος πάντως έχει κάτι, ευπρόσδεκτο.