Simple questions => Simple answers? NOT!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Simple questions => Simple answers? NOT!
Είσαι σίγουρη οτι ηταν πρώτη ταχύτητα?
Παντως οσον αφορά τα αμάξια τα πιο πολλά Supercar φτανουν ευκολα 100 km/h στην πρώτη, για αυτό κανουν και τόσους μικρους χρόνους στα 0-100
πχ η Koenigsegg CCXR φτάνει τα 156 km/h με την πρώτη
ή η lamb gallardo πιανει 112 km/h με την οπισθεν αχαχαχαχαχαχ
Παντως οσον αφορά τα αμάξια τα πιο πολλά Supercar φτανουν ευκολα 100 km/h στην πρώτη, για αυτό κανουν και τόσους μικρους χρόνους στα 0-100
πχ η Koenigsegg CCXR φτάνει τα 156 km/h με την πρώτη
ή η lamb gallardo πιανει 112 km/h με την οπισθεν αχαχαχαχαχαχ
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- KonTaz
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Σε μηχανές με τελική ταχύτητα κοντά στα 250-300 χλμ την ώρα,με την κατάλληλη κλιμάκωση,η πρώτη ταχύτητα μπορεί εύκολα να φτάσει ή να ξεπεράσει τα 100 χλμ.
Εδώ σε απλά αυτοκίνητα δρόμου(που ζυγίζουν και 1000+ κιλά περισσότερο από μοτοσυκλέτες) αν τα πιέσεις πιάνεις τα 50χλμ ή και παραπάνω.
Εδώ σε απλά αυτοκίνητα δρόμου(που ζυγίζουν και 1000+ κιλά περισσότερο από μοτοσυκλέτες) αν τα πιέσεις πιάνεις τα 50χλμ ή και παραπάνω.
Την κάνω χωνί,αράζω.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
Απόλυτα σίγουρη.. τόσο που ηθελα να το δω με τα μάτια μου..! αλλά ρωτάω πώς γίνεται, όχι αν γίνεται!
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
προσεύχομαι για τους οδηγούς του απέναντι ρεύματος
-
- MechEng Seeder
ποσο γαματα θα ηταν εαν επεφτε!πιστευω εαν ειχε καμια hero πανω στο τιμονι θα τα κατεγραφε ολα!
- Kitharistas
- Praetorian
Απορία: Ποιο ακριβώς ένστικτο επιβίωσης ωθεί τους σκύλους όταν βλέπουν ένα αυτοκίνητο να έρχεται με 80-90-100km/h να περάσαν ακριβώς εκείνη την στιγμή τον δρόμο?
-
- MechEng Seeder
η αγνοια.τα σκυλια κατω στο κεντρο περιμενουν να αναψει το φαναρι (βεβαια εχουν αχρωματοψια αλλα με καποιο τροπο το καταλαβαινουν)Kitharistas wrote:Απορία: Ποιο ακριβώς ένστικτο επιβίωσης ωθεί τους σκύλους όταν βλέπουν ένα αυτοκίνητο να έρχεται με 80-90-100km/h να περάσαν ακριβώς εκείνη την στιγμή τον δρόμο?
Ξέρω τι ισχύει για τις γάτες. Δεν μπορούν να εκτιμήσουν σωστά την ταχύτητα και προσπαθουν να περάσουν κάτω απο το αυτοκίνητο. Έτσι νιώθουν πιο ασφαλείς.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
το κάνουν και μερικοί άνθρωποι. πώς το πάτησα το φρένο;Kitharistas wrote:Απορία: Ποιο ακριβώς ένστικτο επιβίωσης ωθεί τους σκύλους όταν βλέπουν ένα αυτοκίνητο να έρχεται με 80-90-100km/h να περάσαν ακριβώς εκείνη την στιγμή τον δρόμο?
το επιβεβαιώνω. έχει περάσει στην ψυχολογία των γατών ότι είναι πιο ασφαλείς κάτω από αμάξια, το οποίο είναι σύνηθες καταφύγιο στους κινδύνους.Enositis wrote:Ξέρω τι ισχύει για τις γάτες. Δεν μπορούν να εκτιμήσουν σωστά την ταχύτητα και προσπαθουν να περάσουν κάτω απο το αυτοκίνητο. Έτσι νιώθουν πιο ασφαλείς.
μπααα, δεν έχει περάσει στην εξέλιξη τους; εγώ που τους βλέπω μια χαρά περνάνε το δρόμο στις πόλεις.ιστορικός mech-eng wrote:η αγνοια.