Εύδοξος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- LiberalThinker
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Εύδοξος
Εδώ θα ρωτάμε ό,τι θέλουμε σχετικά με το Εύδοξος(προβλήματα,απορίες,κλπ)
- LiberalThinker
- MechEng Seeder
Re: Εύδοξος
Και ξεκινάω πρώτος:Μπορώ να κάνω μια δήλωση αρχικά για τα συγγράμματα που έχω αποφασίσει και ύστερα να ξανακάνω άλλη μία για όσα δεν είμαι σίγουρος;Υπάρχει κάποιο όριο δηλώσεων;Διάβασα νομίζω στους όρους ότι μπορείς να κάνεις πολλές δηλώσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς το εννοεί...
- nikosama
- MechEng Seeder
Μπορείς να κάνεις όσες δηλώσεις θες. Μάλιστα μπορείς σε μια επόμενη δήλωση να αλλάξεις και επιλογή συγγράμματος σε ένα μάθημα που έχεις δηλώσει σε προηγούμενη δήλωση, αρκεί να μην έχεις πάρει το σύγγραμμα.LiberalThinker wrote:Και ξεκινάω πρώτος:Μπορώ να κάνω μια δήλωση αρχικά για τα συγγράμματα που έχω αποφασίσει και ύστερα να ξανακάνω άλλη μία για όσα δεν είμαι σίγουρος;Υπάρχει κάποιο όριο δηλώσεων;Διάβασα νομίζω στους όρους ότι μπορείς να κάνεις πολλές δηλώσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς το εννοεί...
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Ακριβώς. επίσης δεν παίζουν επιστροφές. η επιλογή γίνεται αμετάκλητη μόλις παίρνεις το βιβλίο στα χέρια σου. τα βιβλία που δεν έχεις πάρει μπορείς να τα αλλάξεις πολλές φορές.nikosama wrote:Μπορείς να κάνεις όσες δηλώσεις θες. Μάλιστα μπορείς σε μια επόμενη δήλωση να αλλάξεις και επιλογή συγγράμματος σε ένα μάθημα που έχεις δηλώσει σε προηγούμενη δήλωση, αρκεί να μην έχεις πάρει το σύγγραμμα.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi