με την ίδια λογική γιατί η "πλειοψηφία" των φοιτητών δεν σέβεται την απόφαση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού?Dr.Hus wrote:Να ξεκαθαρίσω ότι όσο δεν θέλουν όλοι τόσο κι εγώ δεν θέλω να χάνω μαθήματα. Το κλείσιμο μιας σχολής δεν είναι κάτι που το αποφασίζει όποιος γουστάρει να την κλείσει, είναι απόφαση γενικής συνέλευσης γι'αυτό άλλοστε πολλές φορές η σχολή άνοιξε μετά από την απόφαση της γ.σ. Αν ερχόταν μια ομάδα ατόμων να κλείσει με το ζόρι τη σχολή αδιαφορώντας για το τι ψήφισε ο φ.σ. τότε και εγώ θα ήμουν άκρως αντίθετος. Η συνδιαμόρφωση είναι το καλύτερο αλλά στην περίπτωση των πλαισίων που κατεβαίνουν η συνδιαμόρφωση είναι αδύνατη και ειδικότερα στην πρόταση για κατάληψη.
η κατάληψη είναι παράνομη πράξη. οι νόμοι ψηφίζονται στη βουλή από εκλεγμένους "αντιπροσώπους" του ελληνικού λαού (τυπικά τουλάχιστον).
και από πότε σε μια δημοκρατία, η πλειοψηφία καταπατά τα δικαιώματα των μειονοτήτων?
η αριστερά σθεναρά υπερασπίζεται και δικαιώματα των μεταναστών (μειονότητες) και καλά κάνει!!
αλλά γιατί στην περίπτωση των φοιτητών που θέλουν να παρακολουθήσουν το μάθημα δεν κάνει το ίδιο?