Ξέρω ότι κάπου υπάρχει ένα σχετικά σχετικό τόπικ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα το εύρισκα/έβρισκα ποτέ
(αδ , μην επηρεάζεσαι από την απογοήτευση μου , δεν ισχύει το ίδιο με το άλλο-σου-μισό)
Η γραμματεία είναι ανοιχτή ημέρα με κατάληψη ; Αν ναι , με διαφορετικό ωράριο ; Αν όχι , ο μελένιος κάνει αερόμπινγκ και ενδιαφέρεται τόσο για το γυμναστήριο ;
επειδή όσο υπάρχει αυτός ο μάταιος κόσμος , θα υπάρχουν φοιτητές με την ίδια ερώτηση , παρακαλώ το τόπικ να μην εξαφανιστεί - αν εξαφανιστεί , ας αφήσει ένα μήνυμα με κραγιόν στον καθρέφτη
εκ μέρους της γρανίτας από πεπόνι και υπογράφων με την ιδιότητα του ιδρυτικού μέλους της ομάδας για αλλαγή του αδμίν-Κάστιελ και αντικατάσταση του με ένα μέλος της Ανανεωτικής Μπαφοαριστεράς τύπου Λιάκου ή των Οικολόγων Μωβ τύπου Ειρήνη ή του λεγόμενου τρίτου δρόμου τύπου Αδ ή ,
Σταθούκος
Γραμματεία-Κατάληψη
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Γραμματεία-Κατάληψη
στην προηγούμενη κατάληψη, νομίζω παρασκευή, μια χαρά ανοιχτά ήταν η γραμματεία. άνοιγες την πόστα και έμπαινες κανονικά.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
ευχαριστώ πολύ
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
καλά, μην το δέσεις και κόμπο, μπορεί και να μην είναι γιατί έτσι γουστάρουν.Stathis wrote:ευχαριστώ πολύ
Be proud to die by my Bankai.
-
- MechEng Seeder
μορτες ,ενα τηλεφωνο πιο πριν δεν βλαπτει...συνηθως απο τις 8,30 ειναι εκει καποιος