Γενική Συνελευσή 16/10/2012
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Γενική Συνελευσή 16/10/2012
Ξερεις κανείς το αποτέλεσμα τις συνελευσείς;
Re: Γενική Συνελευσή 16/10/2012
δε θελει πολυ ψαξιμο
http://www.e-polytexneio.gr/viewtopic.php?p=106058
http://www.e-polytexneio.gr/viewtopic.php?p=106058
Ευχαριστώ πόλυ!!!Αρα κλειστα απο Πεμπτη εως Δευτέρα.
- Kyria_patatokeftou
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
το λες και σημαδιακό το σημερινό με τη μία ψήφο διαφορά, ε ? παίρνει κανείς το μήνυμα..?
I'm fine, as long as my buddha smiles to me..!
εγώ έχω την εξής απορία γιατί πρέπει η νέα συνέλευση να γίνει τη τρίτη οπότε να χάσουμε κιάλλες ώρες και να μην γίνει την δευτέρα που έτσι και αλλιώς δε θα χάσουμε κάτι (και πορείες κτλπ δεν έχει)
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
γιατί αγώνας και ομαλότητα δεν πάνε μαζί. γατάκι.ZISISMITROS wrote:εγώ έχω την εξής απορία γιατί πρέπει η νέα συνέλευση να γίνει τη τρίτη οπότε να χάσουμε κιάλλες ώρες και να μην γίνει την δευτέρα που έτσι και αλλιώς δε θα χάσουμε κάτι (και πορείες κτλπ δεν έχει)
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
συμφωνώ!ZISISMITROS wrote:εγώ έχω την εξής απορία γιατί πρέπει η νέα συνέλευση να γίνει τη τρίτη οπότε να χάσουμε κιάλλες ώρες και να μην γίνει την δευτέρα που έτσι και αλλιώς δε θα χάσουμε κάτι (και πορείες κτλ δεν έχει)
αυτό είναι κάτι ειδικό.....ας το επεκτείνουμε λίγο....
γιατί να μη γίνονται οι συνελεύσεις Δευτέρες η Παρασκευές όπου είναι οι μέρες με τα λιγότερα μαθήματα? (σαν σύνολο από όλα τα εξάμηνα)
γιατί να μην γίνονται μετά τις 14.30 ώστε να χάνονται λιγότερες ώρες? (για αρχή)
Last edited by Melenios on Tue Oct 16, 2012 11:31 pm, edited 1 time in total.
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
Ψηθείτε να μαζέψουμε 100 υπογραφές αύριο να γίνει η συνέλευση Δευτέρα και όχι Τρίτη.
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
που και πότε(β-α)/2 wrote:Ψηθείτε να μαζέψουμε 100 υπογραφές αύριο να γίνει η συνέλευση Δευτέρα και όχι Τρίτη.
Melenios wrote:που και πότε(β-α)/2 wrote:Ψηθείτε να μαζέψουμε 100 υπογραφές αύριο να γίνει η συνέλευση Δευτέρα και όχι Τρίτη.
στα μακ ντόλαντς στο μοναστηράκι σήμερα τα μεσάνυχτα - θα φοράω κόκκινα
http://gayntua.weebly.com/Kuchiki_Byakuya wrote:γιατί αγώνας και ομαλότητα δεν πάνε μαζί. γατάκι.ZISISMITROS wrote:εγώ έχω την εξής απορία γιατί πρέπει η νέα συνέλευση να γίνει τη τρίτη οπότε να χάσουμε κιάλλες ώρες και να μην γίνει την δευτέρα που έτσι και αλλιώς δε θα χάσουμε κάτι (και πορείες κτλπ δεν έχει)
τι εννοείς ?????το λες και σημαδιακό το σημερινό με τη μία ψήφο διαφορά, ε ? παίρνει κανείς το μήνυμα..?
Αφιερωμένο στην αριστερή ενότητα