LiberalThinker wrote:Κοιτάξτε δεν μπορεί να παραμένει αναίσθητος ο Φ.Σ. στα όσα γίνονται και να συνεχίζουμε στην κοσμάρα μας λέγοντας νταξει δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα ας κοιτάξω την πάρτη μου κι εγώ,γιατί ακριβώς αυτός ο παρτακισμός μας έφερε σε αυτό το σημείο.
Κατ' αρχάς το ότι κάποιος είναι στην κοσμάρα του δεν υπάρχει καν. οπότε αυτή η καραμέλα της αδιαφορίας πρέπει να σταματήσει και να μην αναπαράγεται λανθασμένα. Και δεν είναι μόνο ο παρτακισμός που μας έφερε σε αυτό το σημείο, και το ότι κάποιος φαίνεται να νοιάζεται δεν σημαίνει ότι νοιάζεται πραγματικά. οπότε και αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει για να πάμε τη κουβέντα ένα βήμα παραπάνω και να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα.
LiberalThinker wrote: πρέπει κάποιος να είναι παντελώς αναίσθητος για να μη συμφωνεί με κάποια πράγματα
δεν διαφωνεί κανένας με αυτά που συμβαίνουν, η διαφωνία είναι για το τι πρέπει να γίνει και το τι μπορούμε να κάνουμε στην πραγματικότητα και όχι ό,τι έχει ο καθένας στο μυαλό του. εξάλλου η διαφωνία με την πραγματικότητα είναι αποκλειστικό προνόμια της αριστεράς και δεν είμαι κλέφτης.
LiberalThinker wrote:και όλοι οφείλουμε να κάνουμε κάτι
αυτό το ότι 'πρέπει να γίνει κάτι' δεν μοιάζει τρομακτικά με το 'αφού δεν το κάνει το κράτος και πρέπει να γίνει, γιατί να μην το κάνει η χρυσή αυγή;'
Kyria_patatokeftou wrote:κουτσίκι άσε τον τρολαγώνα σου και δώσε φως στην κουβέντα όσο θα λείπω
done. αφού μου τα ζητάς εσύ.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi