θα γινει αυριο μαθημα?
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
θα γινει αυριο μαθημα?
παιδες θα γινουν αυριο κανονικα τα μαθηματα?
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: θα γινει αυριο μαθημα?
Πάντως η Κατεχάκη θα είναι κλειστή, ο σταθμός Κατεχάκη θα είναι κλειστός και όλες οι "δημόσιες συναθροίσεις και πορείες" απαγορεύονται στην γύρω περιοχή σύμφωνα με τους μπάτσους. Αυτά διάβασα στο apergia.gr, συγκεκριμένα
apergia.gr wrote:Από 09.00 έως 22.00, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από την Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την Κατεχάκη και από την Ευφρονίου στα όρια του Ζωγράφου μέχρι και το Καλλιμάρμαρο.
ΜΕΤΡΟ. Από τις 10 το πρωί θα κλείσουν οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι και Κατεχάκη.
ΕΘΕΛ (Λεωφορεία) & ΗΛΠΑΠ (Τρόλεϊ). Στάση εργασίας 11:00 έως 16:00.
ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Στάση εργασίας 12:00 έως 15:00
Rock on buddies...
- SlasherG
- MechEng Seeder
Δείτε κι εδώ:
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=70593
με λίγα λόγια, κλειστή η μεσογείων λίγο πιο πάνω από το ύψος της κατεχάκης από τις 9 το πρωί για αυτοκίνητα,
επίσης κλειστή η αττική οδός από ελ βενιζέλος μέχρι έξοδος κατεχάκης στην περιφερειακή υμηττού,
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ η ενδιάμεση διαδρομή από έξοδος αττικής οδού έως Λ μεσογείων για αυτοκίνητα από 9.00-22.00
δηλαδή, εγώ καταλαβαίνω ότι μπορείς να προσεγγίσεις τη σχολή μόνο αν έρχεσαι από κοκκινοπούλου, ή αν παρκάρεις χολαργό ξέρω γω και περάσεις απέναντι.
...εγώ πάντως δε θα δοκιμάσω καν..
όπου κι αν πάω θα έχει και τρελή κίνηση..
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=70593
Spoiler: show
επίσης κλειστή η αττική οδός από ελ βενιζέλος μέχρι έξοδος κατεχάκης στην περιφερειακή υμηττού,
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ η ενδιάμεση διαδρομή από έξοδος αττικής οδού έως Λ μεσογείων για αυτοκίνητα από 9.00-22.00
δηλαδή, εγώ καταλαβαίνω ότι μπορείς να προσεγγίσεις τη σχολή μόνο αν έρχεσαι από κοκκινοπούλου, ή αν παρκάρεις χολαργό ξέρω γω και περάσεις απέναντι.
...εγώ πάντως δε θα δοκιμάσω καν..
όπου κι αν πάω θα έχει και τρελή κίνηση..
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.
Που λεει για αυτοκινητα? Λιγο προσοχη στις ανακοινωσεις απο το staff παιδια...απαγορεύεται κατά το χρονικό διάστημα από τις 9.00 το πρωί της Τρίτης 9 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και τις 22.00 το βράδυ της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς
Εγω διαβασα (και παντα ετσι γινεται) οτι θα κλεινουν το δρομο λιγο πριν περασει και θα τον ξανανοιγουν μετα.
Ενταξει το λιγο πριν λογω της περιστασης μπορει να σημαινει και καμια ωρα πριν, αλλα και παλι.
Last edited by ShadowMech on Mon Oct 08, 2012 10:37 pm, edited 1 time in total.
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- KonTaz
- MechEng Seeder
http://www.astynomia.gr/index.php?optio ... =975&lang=
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Λόγω της επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας Της Γερμανίας κας ANGELA MERKEL από την 13:30΄ έως την 19:00΄ ώρα της Τρίτης 9-10-2012, καθώς και των λοιπών κινητοποιήσεων - συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματισθεί επίσης από μεσημβρινές ώρες της ιδίας, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας με διακοπές της κυκλοφορίας σε οδικούς άξονες και εκτροπές αυτής σε άλλους.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων."
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Λόγω της επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας Της Γερμανίας κας ANGELA MERKEL από την 13:30΄ έως την 19:00΄ ώρα της Τρίτης 9-10-2012, καθώς και των λοιπών κινητοποιήσεων - συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματισθεί επίσης από μεσημβρινές ώρες της ιδίας, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας με διακοπές της κυκλοφορίας σε οδικούς άξονες και εκτροπές αυτής σε άλλους.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων."
Την κάνω χωνί,αράζω.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
- cornerstone
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
Και καλά πες ότι πηγαίνεις με το μετρό το πρωί.Η Κατεχάκη και οι άλλοι σταθμοί λέει πως θα κλείσουν μετά τις 10.Το θέμα είναι πως γυρίζεις?Γιατί δε λέει πουθενά πότε θα ξανανοίξουν...
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
- Kitharistas
- Praetorian
Τι εννοείς? 9 κλείνουν και ανοίγουν 10 το βράδυ.. Δες το ποστ μουcornerstone wrote:Και καλά πες ότι πηγαίνεις με το μετρό το πρωί.Η Κατεχάκη και οι άλλοι σταθμοί λέει πως θα κλείσουν μετά τις 10.Το θέμα είναι πως γυρίζεις?Γιατί δε λέει πουθενά πότε θα ξανανοίξουν...
Rock on buddies...
- cornerstone
- Naval Seeder
Νόμιζα πως πήγαινε μόνο για τις συναθροίσης και τη διέλευση αυτοκινήτων...Kitharistas wrote:Τι εννοείς? 9 κλείνουν και ανοίγουν 10 το βράδυ.. Δες το ποστ μουcornerstone wrote:Και καλά πες ότι πηγαίνεις με το μετρό το πρωί.Η Κατεχάκη και οι άλλοι σταθμοί λέει πως θα κλείσουν μετά τις 10.Το θέμα είναι πως γυρίζεις?Γιατί δε λέει πουθενά πότε θα ξανανοίξουν...
- Kitharistas
- Praetorian
Δίκιο έχεις σε αυτό, μαλακία μου, laggαρα.. Λογικά μετά το απόγευμα θα ανοίξει το μετρό.
Rock on buddies...
- cornerstone
- Naval Seeder
Η λογική έχει χαθεί προ πολλού...Αν γίνουν επεισόδια μπορεί να κλείσει και τελείως το μετρό...λέω τώρα εγώ...Kitharistas wrote:Δίκιο έχεις σε αυτό, μαλακία μου, laggαρα.. Λογικά μετά το απόγευμα θα ανοίξει το μετρό.