Επιλογής 9ου εξαμήνου
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Επιλογής 9ου εξαμήνου
Καλημέρα σας. Τι μάθημα επιλογής μου προτείνετε μπαίνω τώρα 9ο εξάμηνο
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Re: Επιλογής 9ου εξαμήνου
Εξαρτάται τι ψάχνεις. Υπάρχουν εύκολα μαθήματα που διαβάζεις μια μέρα και γράφεις 9-10 και υπάρχουν και ενδιαφέροντα μαθήματα που έχουν εργασία και αρκετή δουλειά αλλά μαθαίνεις πράγματα. Επίσης εξαρτάται από το τι κατεύθυνση είσαι και το τι μαθήματα σου αρέσουν (π.χ. ενεργειακά, κατασκευαστικά, οικονομικά κλπ)
Παραγωγής είμαι και ομολογώ ότι τα ενεργειακά δεν μου αρέσουν, πήρα ψύξη στο 8ο με τη λογική ότι πας για 10 με 1 μέρα και με το ζόρι πήρα 5 . Γενικά σκέφτομαι Ειδικά Κεφάλαια Τεχν. Οικονομικής και Μικρονανοκατεργασίες να επιλέξω. Καμιά γνώμη πάνω σε αυτά?
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Mικρονανο for sure το ενα απο τα δυο αν θες βαθμο. Και θερμικη συμπεριφορα για τον ιδιο λογο. Απροβληματιστα μαθηματα.
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Φέτος ακούω έκανε όντως υποχρεωτικό το θέμα (Θερμική Συμπεριφορά). Θερμοϋδραυλική Ανάλυση Πυρηνικών Αντιδραστήρων Ισχύος του Χίνη προσφέρεται για βαθμό αν έχεις σημειώσεις αλλά μία που το διάβασα δεν μπορώ να πω ότι με συγκίνησε, παρ'ότι ενεργειακός.
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.