Το πιο άχρηστο Ποστ.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: Το πιο άχρηστο Ποστ.
εχω ανοιξει τρια τοπικ και στα τρια σπαμμαρετε ασυστολα...τωρα καταλαβα γιατι δεν φτανω κανεναν σας σε αριθμο ποστ
ιστορικε... αυτο το τοπικ ομως... δν ειναι σαν τα αλλα. You are treading into the dark side of the forum!ιστορικός mech-eng wrote:εχω ανοιξει τρια τοπικ και στα τρια σπαμμαρετε ασυστολα...τωρα καταλαβα γιατι δεν φτανω κανεναν σας σε αριθμο ποστ
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
πολλή δουλειά και καθόλου γκόμενα.ιστορικός mech-eng wrote:τωρα καταλαβα γιατι δεν φτανω κανεναν σας σε αριθμο ποστ
αδάμο, βγαίνουν και πόσιμα αν θες.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Hahaahahha Εγω ακουσα τους nouvelle vague αλλα εσυ οχι !!Stathis wrote:
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
η λογική (νοτ) λέει ότι είτε μαζεύεστε στην Λάρισα και πάτε μαζί στα κλαμπάκια και στον Μικέλ με επίσημο αίτημα είτε 'πέφτει σήμα', εδώ και στο Σενσιμίγια, και τραβάτε όλοι για την *&(%^&* να το κάνετε ένας ένας.Hahaahahha Εγω ακουσα τους nouvelle vague αλλα εσυ οχι !
επίσης κάτι μου λέει ότι πολλοί διοργανωτές συναυλιών θέλουν να μειωθεί το κόστος και βλέπεις τσίλι πέπερς σε γιγαντοοθόνες - μίνι τηλεόραση γιαγιάς , για πολλούς λόγους.
οι διαδικασίες που τηρήθηκαν στην προηγούμενη παρέλαση ήταν από κωμικές μέχρι τραγικές.
πάντως ότι είναι να κάνετε κάντε το γρήγορα και μην περιμένετε ο ένας τον άλλον γιατί ακολουθούν λιγότερο χρωματιστές πανσέληνοι.
[youtube]καληνύχτα <3[/youtube]
Stathis wrote:η λογική (νοτ) λέει ότι είτε μαζεύεστε στην Λάρισα και πάτε μαζί στα κλαμπάκια και στον Μικέλ με επίσημο αίτημα είτε 'πέφτει σήμα', εδώ και σmpzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzτο Σενσιμίγια, και τραβάτε όλοι για την *&(%^&* να το κάνετε ένας ένας.Hahaahahha Εγω ακουσα τους nouvelle vague αλλα εσυ οχι !
επίσης κάτι μου λέpzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzει ότι πολλοί διοργανωτές συναυλιών θέλουν να μειωθεί το κόστος και βλέπεις τσίλι πέπερς σε γιγαντοοθόνες - μίνι τηλεόραση γιαγvιάς , για πολλούς λόγους.
οι διαδικασίες που τηρήθpzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzηκαν στην προηγούμενη παρέλαση ήταν από κωμικές μέχρι τραγικές.
pzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
πάντως ότι είναι να κάνετpzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzε κάντε το γρήγορα και μην περιμένετε ο ένας τpzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzον άλλον γιατί ακολουθούν λιγότερο χρωματιστές πανσέληνοι.
pzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
[youtube]καληνύχτα <3[/youtube]
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
Adamaklas wrote:Δε φτάνη που με ξύπνησαν μαίσα στα άγρια χαράματα, 12:30 για να ψοιφίσω, πήγα και δεν υπήρχε κόσμως να μας δίνει τα ψηφοδέλτια. Και κάθησα και τα μάζευα ένα ένα, λες και ήμουν σε μπουφέ. Σκέφτικα να φάω κανένα ψηφοδέλτιο ενώ περήμενα, αλά τελικά τα κράτησα και τα έφαγα στο σπίτι
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
ούτε το skype δεν σε αφήνει να ξεχάσεις την ημέρα που ο πάμπαλης περνάει στην τρίτη δεκαετία της ζωής του.
- kage21
- MechEng Seeder
It is a glorious day after all!!!
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
αν δεν πήδηξες τίποτα δεν δικαιολογεί αυτή τη δήλωση στα γενέθλια του πάμπαλη.kage21 wrote:It is a glorious day after all!!!