επειδή διαφωνούμε λασπολογούμε κ συνομοσιολογούμε?TiGinetai wrote:Τώρα λασπολογείς και συνομοσιολογείς..Relax παίδες δεν πηγαίνουμε σε σκοτεινά υπόγεια τα μεσάνυχτα να καταστρώνουμε σχέδια.
γτ κ που ακριβώς διαφωνείς.TiGinetai wrote: Και με το Υ.Γ διαφωνώ. Μίλα με έναν ΕΑΑΚιτη και θα δούμε τι θα σου πει για το θέμα της συμμετοχής στις γ.σ.
γτ κ εμείς διαφωνούμε στο πως γίνονται
κ εσύ από ότι είπες στην εισαγωγή ΕΑΑΚίτης δν είσαι?
εσύ από που κρίνεις ότι ζει για πάρτι της?TiGinetai wrote: Να ενεργοποιηθεί μια νεολαία που της έμαθαν να ζει για την πάρτι της είναι λίγο δύσκολο..και παλούκι στον κώλο που της βάζουν κάθεται.
σε ποιους αναφερόσουν?
κ που πάει αυτό?
δλδ εσύ αμέσως πιο πάνω ε΄συ δν είπεςTiGinetai wrote:Φυσικά και τις νομιμοποιούν.crouch wrote:Πρόσεχε τί ερωτήσεις απευθύνεις σε άτομα που πιστεύουν ότι μια απόφαση γσ νομιμοποιεί καταλήψεις, αρνήσεις εφαρμογής νόμων, τους καθιστά ικανούς να μιλάνε εξ'ονόματος όλων των φοιτητών, και (γιατί όχι;) αμφισβήτηση της θεωρίας της εξέλιξης(μια θεωρία είναι έτσι και αλλιώς..) και πολλά άλλα..Αρκεί να ψηφιστεί από τους φοιτητές "αμεσοδημοκρατικά" και έτσι είναι.
Η άρνηση εφαρμογής νόμων που είναι εναντίον μας είναι κάτι υγιές. Ευτυχώς που το κάνουν κάποιοι.
Κανείς δεν καθιστά ικανούς να μιλάνε εξ' ονόματος όλων των φοιτητών. Αυτά τα κάνουν οι δαπίτες με τα περί συμμετοχής σε "διαλόγων".
Η άρνηση εφαρμογής νόμων που είναι εναντίον μας είναι κάτι υγιές.
-το μας ποιους χαρακτηρίζει? όλους? ερχετε σε αντίθεση με αυτό που είπες αμέσως πιο πάνω. εσάς μόνο? -άρα ευτυχώ που υπάρχουν οι κάποιοι. (δν έχω κανέναν συγκεκριμένο "νόμο" στον νου μου αυτή την στιγμή. μιλάω γενικά για οποιαδήποτε περίπτωση)
αυτό αναφέρετε στο ότι γίνονται πρυτανικές εκλογές κάθε 4 χρόνια?TiGinetai wrote: Όχι αμεσοδημοκρατικά είναι να ψηφίζεις κάθε 4 χρόνια.
Γέλασα.
αν ναι τότε -αν δν κάνω λάθος ο crouch(χωρίς να θέλω να μιλήσω εξ-ονόματος του) αναφερόταν στις γσ. το να πηγαίνεις σε ένα άλλο πρόβλημα δν είναι λίγο υπεκφυγή? αλλά κ πάλι το να μην ψηφίζεις καθόλου είναι ακόμα καλύτερο? θα λύσει το πρόβλημα?
σόρρυ αν έχει το ποστ μου λίγο επιθετικό χαρακτήρα, δν έχω τέτοιο σκοπό. είναι απορίες-διαφωνίες που θα ήθελα να μάθω. όπως επίσης πιστεύω εδώ ότι γράφετε επειδή εκ φύσεως ο γραπτός λόγος είναι πιο επίσημος κ αυτά που γράφονται είναι κ πιο "επίσημα-σοβαρά". ακόμα εδώ μπορώ να διαβάσω με την ησυχία μου ότι γράφετε μπορώ να το κατανοήσω κ καλύτερα για αυτό σας τα πρήζω λίγο. σόρρυ
Y.Γ.
κ κάτι άσχετο.
αφού οι γσ έχουν τέτοια δύναμη γτ δν συγκαλούμε μία να μένει η βιβλιοθήκη ανοικτή περισσότερες ώρες συν τα σαββατοκύριακα? όπως κ το γυμναστήριο.
πιστεύω ότι τουλάχιστον σε αυτό το τελευταίο θα συμφωνήσετε όλοι μαζί μου
edit: αυτά τα εγραψα πριν διαβάσω τα 2 τελευταία ποστς