Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2012 *Μηχανολόγων*
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2012 *Μηχανολόγων*
υπολογιστικές μέθοδοι μεταφοράς θερμότητας στα στοιχειά σπουδαστή
- kage21
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Θερμοδυναμικη Ι και στα στοιχεια σπουδαστη
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
βγήκαν και στα στοιχεία σπουδαστή. Γενικά, όταν ένα μάθημα βγαίνει στη γραμματεία, την επόμενη μέρα είναι και στα στοιχεία σπουδαστήpinocchio wrote:στειλτου email να τον ρωτησεις.mplampla wrote:ρε παιδια ενω εδωσα κανονικα κατεργασιες 2 μου γραφει οτι δεν προσηλθα...εχω δωσει και ολες τις εργασιες.
το θεμα ειναι αν μπορει καποιος να ανεβασει φωτογραφιες με τα αποτελεσματα για εμας που ειμαστε εκτος αθηνας
αξίζει,φίλε,να υπάρχεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...
Αν μάθει κανείς αν βγήκαν ή περίπου πότε θα βγουν Αιολική και Ρευστά Ι να το πει γιατί επείγομαι για πολλούς λόγους.Ευχαριστώ!
ρε παιδια μπορει καποιος να βοηθησει? τι εννοει κανονικη και επαναληπτικη? πχ. στην κανονικη μου εχει 3 (δεν εχω ξαναδωσει το μαθημα, αν και ειμαι απο μεγαλυτερο εξαμηνο) και στην επαναληπτικη μου εχει προβιβασιμο βαθμο. τι ακριβως ισχυει?stratoscaster wrote:Μαθηματικά ΙΙα εδώ.
Ρευστά 1 ρώτησα σήμερα τον Ριζιώτη και τα χε δώσει να τα περάσουν. *Λογικά* αύριο θα ναι γραμματεία.Αν μάθει κανείς αν βγήκαν ή περίπου πότε θα βγουν Αιολική και Ρευστά Ι να το πει γιατί επείγομαι για πολλούς λόγους.Ευχαριστώ!
Last edited by dpunis on Tue Jul 24, 2012 12:55 pm, edited 1 time in total.
Κατεργασιες ΙΙ και στα στοιχεια σπουδαστη
Περιβαλλοντική τεχνολογία και στα στοιχεία του σπουδαστή.
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Αιολική μάλλον προς το τέλος της βδομάδας μου είπε. Διορθώνουν τις εργασίες.elitis wrote:Αν μάθει κανείς αν βγήκαν ή περίπου πότε θα βγουν Αιολική και Ρευστά Ι να το πει γιατί επείγομαι για πολλούς λόγους.Ευχαριστώ!
Μηχανική ΙΙ στη γραμματεία.
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
- trelomhxmhx
- MechEng Seeder
t1991 wrote:ρε παιδια μπορει καποιος να βοηθησει? τι εννοει κανονικη και επαναληπτικη? πχ. στην κανονικη μου εχει 3 (δεν εχω ξαναδωσει το μαθημα, αν και ειμαι απο μεγαλυτερο εξαμηνο) και στην επαναληπτικη μου εχει προβιβασιμο βαθμο. τι ακριβως ισχυει?stratoscaster wrote:Μαθηματικά ΙΙα εδώ.
μήπως είσαι 6 εξαμήνου άρα αυτή ήταν η 3η κανονική εξέταση;
τέλος πάντων αν προσέξεις είναι λίγο μετατοπισμένα
άρα η τελευταία στήλη της επαναληπτικής είναι κενή συνεπώς αυτό που νόμιζες για επαναληπτική αντιστοιχεί στη κανονική