Server down
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Server down
Παιδιά από χθες το cw.mech.ntua.gr δεν ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα (ανοίγει το site αλλά δεν ανοίγει καρτέλα για κανένα εξάμηνο-κατεύθυνση)..... Έχει κανείς ιδέα πόσο θα κρατήσει αυτό, μήπως ρώτησε πουθενά ή αν βγήκε καμιά ανακοίνωση που δεν είδα; Υπάρχουν σημειώσεις εκεί μέσα και έχουμε εξεταστική glob-dammit........
Scientists dream about doing great things. Engineers do them
Re: Server down
Zoubulbasaur wrote:Παιδιά από χθες το cw.mech.ntua.gr δεν ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα (ανοίγει το site αλλά δεν ανοίγει καρτέλα για κανένα εξάμηνο-κατεύθυνση)..... Έχει κανείς ιδέα πόσο θα κρατήσει αυτό, μήπως ρώτησε πουθενά ή αν βγήκε καμιά ανακοίνωση που δεν είδα; Υπάρχουν σημειώσεις εκεί μέσα και έχουμε εξεταστική glob-dammit........
Μου έχουν στείλει το ακόλουθο στο mail, το οποίο μάλλον είναι σχετικό.
''Το Σάββατο 14/2/2014 η τεχνική υπηρεσία του ιδρύματος θα εκτελέσει εργασίες στον πίνακα ηλεκτροδότησης του κτιρίου του Κέντρου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (http://www.central.ntua.gr).
Κατά συνέπεια, όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών δεν θα είναι διαθέσιμες από νωρίς το πρωί το Σάββατο 14/2/2015 μέχρι και την ολοκλήρωση των ηλεκτρολογικών εργασιών.''
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ε? Ας έρθει να μου το πει κι εμένα αυτό που παλεύω να μπω από χθες το μεσημέρι....asdfgh wrote:όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών δεν θα είναι διαθέσιμες από νωρίς το πρωί το Σάββατο 14/2/2015 μέχρι και την ολοκλήρωση των ηλεκτρολογικών εργασιών.''
Scientists dream about doing great things. Engineers do them
ΠΟΥΤΣΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΟΡΟΣ ΣΧΕΔΙΟ!
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
χαχαχαχαχαχα